DRUGI PUT UHAPŠENA ZBOG NAPASTVOVANJA SINA: Splićanka imala seksualni odnos sa detetom (17)
Maloletnog sina navela na seksualni odnos, Foto: Profimedia

UŽASNO!

DRUGI PUT UHAPŠENA ZBOG NAPASTVOVANJA SINA: Splićanka imala seksualni odnos sa detetom (17)

Majka je po prvi put privedena u septembru prošle godine pod sumnjom da je naterala sina (17) na seksualne odnose

Objavljeno:

U periodu od samo šest meseci, policija je već drugi put uhapsila 46-godišnjakinju s područja Splita, pod sumnjom da je seksualno zlostavljala maloletnog sina.

- Nakon ispitivanja na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu nad njom je zatražen istražni zatvor - prenosi Slobodna Dalmacija.

Sudija istrage odlučio je da se brani sa slobode jer nad njom od pre postoji zabrana prilaska i kontakta sa sinom koji je u međuvremenu postao punoletan i ne živi s njom.

Majka je po prvi put privedena u septembru prošle godine pod sumnjom da je tada 17-godišnjeg sina navela na seksualni odnos, a branila se tvrdeći da sin laže po nalogu oca od koga se razvela. Sud joj je tada odredio istražni zatvor u kojem je provela 50 dana, a kada je izašla morala je da poštuje meru opreza zabrane kontakta sa sinom.

Sin je tada otišao da živi sa drugom rodbinom, a istraga je nastavljena. Zbog najnovijih otkrića, majka je opet privedena u petak i to zbog kaznenog dela polnog obljuba deteta mlađeg od 15 godina.

Ženu sa splitskog područja sumnjiči se da je sina seksualno zlostavljala i 2007. a i 2008. godine kada je on imao sedam tj. osam godina. Tužiteljstvo je zatražilo da se majci odredi istražni zatvor zbog mogućeg uticaja na svedoke i mogućnosti ponavljanja dela što je sudija odbio jer sin i majka više ne žive zajedno.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, sin je napunio 18 godina i nije više maloletan, a nad majkom je od pre na snazi zabrana prilaska i kontakta sa sinom. Povodom toga je sudija odlučio da je pusti da se brani sa slobode, a postupak se nastavlja svojim tokom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.