TAJKUNOVA ĆERKA ODGOVORILA HEJTERIMA: Ispljuvali su je zbog kuće od 9 soba i 13 kupatila, a ona ih naziva BAGROM (FOTO)
Foto: Printescreen/Instagram/principessa_lucia

UČESNICA "ŽIVOTA NA VAGI"

TAJKUNOVA ĆERKA ODGOVORILA HEJTERIMA: Ispljuvali su je zbog kuće od 9 soba i 13 kupatila, a ona ih naziva BAGROM (FOTO)

Ona u kući ima i lift, bazen i kuglanu

Objavljeno:

Lucia Šarić, tajkunova ćerka iz prošle sezone Života na vagi, obračunala se putem interneta s hejterima koji su joj slali niz uvredljivih poruka nakon jučerašnjeg pokazivanja luksuznog doma.

Naime, Lucija je pokazala za televizijsku emisiju RTL Exkluziv svoju kuću u Sesvetama s devet spavaćih soba, 13 kupatila, liftom, bazenom i kućnom kuglanom. Ispričala je i kako bi se snašla u životu da nema sve te pogodnosti, a kada 'sredi' svoju kilažu planira se posvetiti muzičkoj karijeri i nepiše knjigu.

Lucija Šarić  u svom luksuznom domu
Lucija Šarić u svom luksuznom domu foto: Printscreen/RTL

Međutim, ona je juče objavila screenshotove poruka koje je razmenila sa ženom koja joj se javila nakon priloga o njenom domu.

Prepiska Lucie u 'hejterke
Prepiska Lucie u "hejterke" foto: Printscreen/Instagram/principessa_lucia

Pitala je svoje pratitelje na Instagramu da li žele da preko Instagram Storija "odgovara bagri s portala".

Nakon što ju je jedna žena po imenu Katarina prozvala da se hvali svojim bogatstvom, Lucia je krenula pismeno da seobračunava s njom i prepisku objavila.

- Draga Katarina, inače bi vam rekla da vas može biti sramota da šaljete nekom nepoznatom ovakve poruke pune besa i mržnje, ali pošto razumem vašu ogorčenost i frustraciju neću. Pa pošto ste već tu i usuđujete se da me prozivate. Pitaću vas i ostatak Hrvatske. Zar vi stvarno mislite da sam se ja sama prijavila u tu emisiju? Zar vi stvarno mislite da sam ja zvala novinare da dođu i snimaju moju kuću koju imam već 18 godina? Zar vi stvarno mislite da ja imam potrebu da mašem parama i hvalim se pred ogorčenim narodom?? Zašto bih ja to radila? - napisala je Lucia.

Dodala je da je ona jedna normalna i presrećna devojka.

- Ja imam 0% kompleksa i 100% samopouzdanja. Ne treba niko da mi se divi, meni i mom novcu, pa ja jako dobro znam ko sam i šta imam. Šta mislite čiji je interes da vi čitate takve priče? Moj sigurno nije. Zato draga moja Katarina, sedeći put pre nego što nekog napadnete dobro mućnite svojom glavicom. Jer, bez uvrede, ispadate neinteligentni i jadni. Nadam se da niste uistinu takvi - kaže Lucia.

Prepiska Lucie u 'hejterke
Prepiska Lucie u "hejterke" foto: Printscreen/Instagram/principessa_lucia

- Moja topla preporuka vama je da se okanite mržnje i zavisti i shvatite da vam nije potrebna teretana za mršavljenje - poručila je ženi.

BONUS VIDEO: FRKA NA VRATIMA GARDEROBERA: Marija i Rebeka se umalo POTUKLE

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.