U MAKARSKOJ NAJAVLJENO GOSTOVANJE SRPSKIH PEVAČA, A JEDNU HRVATICU JE TO BAŠ POGODILO: Pobunila se na Tviteru, a onda su usledili BRUTALNI ODGOVORI! (FOTO)
Foto: Beta/Jure Divić

nastavlja se saga bajaga

U MAKARSKOJ NAJAVLJENO GOSTOVANJE SRPSKIH PEVAČA, A JEDNU HRVATICU JE TO BAŠ POGODILO: Pobunila se na Tviteru, a onda su usledili BRUTALNI ODGOVORI! (FOTO)

Pojedini Hrvati nastavljaju bojkot srpskih pevača

Objavljeno:

Pojedini Hrvati nastavljaju bojkot srpskih pevača.

Podsetimo, udruženja veterana izrazili su negodovanje zbog mogućnosti pojavljivanja Bajage i Instruktora na "Danima piva" u Karlovcu.

Nakon što je na Tviteru objavljena fotografija na kojoj se vidi površina prepuna postera sa najavama gostovanja srpskih pevača narodne muzike. Najavljena su gostovanja Ace Lukasa, Milice Todorović, Seke Aleksić i Mileta Kitića, izvesna "Nadalina" osula je paljbu i pokušala da objasni kako su ova gostovanja nedopustiva "ne smemo dozvoliti ovo, to će biti potpuna kulturna asimilacija Hrvata u balkansko-srpski korpus, forsiranjem cajki, treša, EX-yu rijalitija sa unapred određenim scenarijima". No, nisu se svi složili sa njom, te je dobila mnogo negativnih komentara na svoj račun.

Uz komentar jednog korisnika "da je bitno da nije Bajaga", ona odgovara da je njoj bitno, jer "svako ko ga želi u Hrvatskoj podržava i klanje u Vukovaru, Škabrnji i diljem Hrvatske". Potom su je uputili "da ide da muti jaja", kao što se navodi u popularnoj pesmi Olivera Dragojevića, jer "to bu ti pametnije". Drugi korisnik je smatrao da jeste u pitanju šund i folk, ali da je kasno za zabrane, jer su generacije odgajene na toj muzici.

Gostovanja su najavljena za diskoteku "Petar Pan":

Bonus video:

Espreso tviter - Nadežda Biljić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.