Poštujem homoseksualce koji ne skrivaju da vole dečke. Skrivači mi idu na... VEDRANA RUDAN žestoko o Mundijalu, fudbalerima i navijačima! POTKAČILA JE I RONALDA!
Foto: Facebook / Službena stranica Vedrane Rudan

NEMA DLAKE NA JEZIKU

Poštujem homoseksualce koji ne skrivaju da vole dečke. Skrivači mi idu na... VEDRANA RUDAN žestoko o Mundijalu, fudbalerima i navijačima! POTKAČILA JE I RONALDA!

Kad bi vaši dečki mogli birati između gledanja direktnog prijenosa međusobnog jahanja Vatrenih iliti Kockastih i kresanja dvadesetogodišnje lijepe kćeri prvog susjeda, za što bi se odlučili?

Objavljeno:

Svetsko prvenstvo u fudbalu je u toku, i sva pažnja medija usmerena je na ovaj veliki događaj.

O tome se sada oglasila i Vedrana Rudan, poznata hrvatska spisateljica, koja je i u Srbiji poznata po svojim kontraverznim stavovima i iskrenom pisanju.

Ovoga puta, Rudan se obrušila na navijače i ljubitelje fudbala, i otkrila šta njoj tu "ne štima".

Prenosimo njen tekst u celosti:

Zovu li se Vatreni još uvijek Vatreni? Ili im promijenilo ime? U Hrvatski Vatreni? Ne bih o njima smjela pisati, nikad nisam uspjela skužiti što je to ofsajd ili sastranik. Zovu li se Vatreni još uvijek i Kockasti? Zašto se zovu, ako se zovu, Kockasti kad je kocka geometrijsko tijelo koje ne može stati na “kockastu” majicu da ga jebeš. Ipak, naši kvadratasti se vjerojatno ipak zovu Kockasti što je po meni jedan u nizu dokaza da se radi o kretenima sa obje strane ekrana.

Nešto ću vam reći iako ne bih smjela zato jer smo mi u Evropskoj uniji. Ne volim pedere. Kockasti svih zemalja su pederčine koje bi prije krepale nego izašle iz ormara. Dečki, pa i Kockasti, boje se izlaska iz kvadra da ne bi svijetu poslali poruku, mi smo pederčine i oni koji nas gledaju su pederčine. Poštujem homoseksualce koji ne skrivaju da vole dečke. Skrivači mi idu nakurac. Bacaju mi u lice istinu o vlastitom mužu, mlađem sinu, unuku.

Napravite anketu među svojim partnerima, ženske. Kad bi vaši dečki mogli birati između gledanja direktnog prijenosa međusobnog jahanja Vatrenih iliti Kockastih i kresanja dvadesetogodišnje lijepe kćeri prvog susjeda, za što bi se odlučili? Mi ženske navikle smo da gledanje nogometanja držimo normalnim muškim ponašanjem iako se njime normalni muškarci ne bave.

A ima ih. Da, ima i muškaraca koji ne bi ni za kakvu lovu najljepše godine života proveli u smrdljivim svlačionicama i grizli se zato što je golmanov dulji od njihovog, a trener forsira Domagoja jer je njegov i najdulji i najdeblji.

Nogometašima i navijačima je sasvim normalno da skupine mužjaka u najboljim godinama stalno putuju svijetom, uvijek u muškom društvu. Žene hvataju za sise samo u barovima kad ugledaju fotoreportera. Najbolji među njima, zove se Ronaldo, Arnoldo ili Messonardo, nisam sigurna, djecu ne radi jebući ženske, njemu ih rađaju surogat majke, odgaja ih njegova majka. Da je obrnuto, da je obrnuto, što bi svijet o nama ženama mislio?

Imam bujnu maštu, ali… Ne, ne… Probat ću. Zamislite da netko odluči u zlatu platiti žene koje bi bile spremne od svoje pete do svoje trideset i pete putovati svijetom samo u društvu žena? S njima bi se budile, s njima lijegale, u pauzama trčale za kožnatom loptom, pod tušem bi jedna drugoj pokazivale klitoris i mislile kako to rade za, u našem slučaju, Hrvatsku.

Zamislite kako tisuće Hrvatica sjedi pred ekranima i urla dok Vatrene i Kockaste ubacuju loptu u gol, a zatim se na terenu krenu trljati jedna o drugu dok ne svrše za Dom spremne? Ove doma sa suzama u očima ispijaju Karlovačko, pucaju u zrak iz bakine kubure i bjesomučno masiraju klitić dok ne svrše za Lijepu Našu?

Bi li se u Hrvatskoj našlo tisuću žena spremnih da život provede njušeći smrad sebi sličnih ženki? Nemoguće. Žene vole muškarce, uglavnom, muškarci vole samo muškarce. Zato su kafići ovih dana krcati. Zato na svakoj terasi blješti ekran širok poput slonove guzice. Zato stotine tisuća Hrvatica ovih dana šapće sebi u bradu, aleluja, aleluja, aleluja, nema ga doma, nema ga doma, nema ga doma…

Da, Svjetsko prvenstvo u nogometu blaženi su dani za žene koje vole normalne muškarce. Dok zaljubljeni u Kockaste bulje u svoju retardiranu braću i na terasama mlate kockastog majmuna po kockastoj glavi kad Kockasti zabiju gol, njihove žene u hladnini doma svoga svršavaju sa pravim muškarcima.

Tko je pravi muškarac? Pravi muškarac zna razliku između kocke i kvadrata, pravi muškarac ne svršava uz pomoć “kockaste” majice, pravi muškarac pojma nema tko je jebeni Messodinjo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Rudan.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.