HRVATICA SE UDALA ZA SRBINA, A OTAC JOJ JE BIO HEROJ DOMOVINSKOG RATA: Kad su svi zajedno došli na svadbu u Beograd sačekalo ih je iznenađenje!
Udala se za Srbina, Foto: Pixabay

šokantna ispovest

HRVATICA SE UDALA ZA SRBINA, A OTAC JOJ JE BIO HEROJ DOMOVINSKOG RATA: Kad su svi zajedno došli na svadbu u Beograd sačekalo ih je iznenađenje!

Evo kako se sve završilo

Objavljeno: 16:44h

Ispovest mlade Hrvatice koja je osvanula na Fejsbuk stranici "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju", šokirala je sve.

Ona je napisala da nije planirala da se zaljubi u Srbina, ali je posebno iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen momak pozvao na slavu.

Njen objavu prenosimo u celosti:

- Hrvatica sam, nikada nisam planirala, ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan posle, niti nedelju dana, mesec. I došlo je vreme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju porodicu) da dođem u Beograd.

Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac zajedno sa mamom i bratom - svi lepo sređeni - i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi.

Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se - ne mogu da kažem ko je bio iznenađeniji - momak ili njegov otac.

Kada smo ušli svi su zaćutali i tata je rekao: Pa dobro, gde je ta rakija, sused? Najlepši dan u mom životu - zaključila je ona u ispovesti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.