TRAŽIM NEKOGA DA MI PRIČUVA DEVOJKU DOK SAM NA PUTOVANJU: Na Fejsbuku osvanuo oglas koji je sve zbunio!
Nasmejao je internet svojim oglasom, Foto: Facebook printscreen

muški posao iz snova

TRAŽIM NEKOGA DA MI PRIČUVA DEVOJKU DOK SAM NA PUTOVANJU: Na Fejsbuku osvanuo oglas koji je sve zbunio!

Evo i koliko plaća

Objavljeno:

U hrvatskoj Fejsbuk grupi na koju se postavljaju oglasi, pojavio se jedan urnebesan oglas i odmah sakupio gomilu lajkova.

Oglas koji je postavio Marko Mrkić odmah je privukao pažnju i postao glavni hit u grupi popularnoj među hrvatskim studentima.

- Znam da nije vezano za grupu...Svi ste videli taj kliše u grupi. Meni gori pod nogama, pa sam tražio gazdu da odobri dosta nekonvencionalan post. Još uvijek je #posokoposo.

Tražim nekog ko će mi zabavljati curu dok sam na putu a i Vidu treba pričuvat psa - Mikija. Ništa ugovori i to, lupam na ruke.

Mala voli pede*ske šetnje i voli suncokrete. Vodi je koji put u bioskop na neku preseratorsku dramu, uzmi kartu i kokice na onu studentsku. Ako idete jest ozbiljnije, nemoj na javna mesta jer se zafleka kečapom i koji put podrigne. Ljubljenje zaboravi, flert ajd.

Ti samo budi ok lik, pripremi koju foru unapred, operi se pizda mu strina i poželjno je da nisi socijalno oštećen. Bonus bodovi ako si ministrant ili imaš isto taj glupi naglasak iz Koprivnice.

Miki je pak maltezer sa Šalate i treba ga prošetati i pevušiti mu Đani Maršana jer to voli. Ima nežnu dlaku, voli celer i jebiga laje na druge kuje jer mu se sviđa Aron, muževni ovčar s početka ulice al što je tu je - toleriraj, naš je.

Vid i ja idemo mesec dana na Tajland - pisati blog i snimat serijal za Jutujub. Da ne bi mislio da je ovo glupa patka i da ćeš izvisit za lovu, javi se i reci koji deo ti je interesantan. Za ribu ti dam 30 kuna/sat ko brat bratu + pokriveno bioskop,pozorište, klopu ili cugu. Za Mikija 25 i nikako mu ne pevaj Tolju, povraća.

Oglas
Oglas foto: Facebook printscreen

Redakcija portala "Index" kontaktirala je Marka i upitala ga kako je njegova devojka reagovala kad je vidjla da joj traži "zabavu", ali i je li već pala koja molba i biografija.

- Vid i ja putujemo sutra (četvrtak) u Tajland - idemo pisati blog i snimati putopisni serijal za Jutjub. Duže vrijeme putujemo skupa, no ovaj put dinamika je ta da sam ja u vezi, a on solo. Kad sam curi Antei rekao za put, uz njen potpuni support pokrenula se zajebancija ko će nju zabavljati tih mesec dana dok me nema. Rekao sam joj da se ne brine i da ću joj već naći nekoga, a Vid isto tako svom psu Mikiju! Da ne ode na Tinder odlučio sam preuzeti celu logistiku i došao na ideju za post u grupi Tražim/nudim studentski posao. Naravno da su se u komentarima našli dežurni internet ratnici, ali i ljudi kojima treba lova pod svaku cijenu, ekipa s pitanjem: 'Je li ovo ozbiljno?', profesionalni šetači pasa i zagrebački zavodnici. Reakcije su bile velikom većinom pozitivne i 'prijave' za posao skroz otkačene. Miki je na putu da postane alfa maltezer Šalate, a Antea se smeje na sve ovo, ali ipak ima već bukiranu pivo i bioskop. Prijave su još uvijek otvorene kod mene u inboks za Anteu, a kod Vida za Mikija iako je dobio više eksplicitnih ponuda za seks nego za šetanje psa - objasnio je Marko za Index.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.