USRED NOĆI DOTRČALA GOLA I KRVAVA DO PORTIRNICE: Tvrdila je da je SILOVANA - SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO BALKAN! (VIDEO)
Gola je dotrčala do portirnice, Foto: Youtube printscreen

hrvatska je i dalje u šoku

USRED NOĆI DOTRČALA GOLA I KRVAVA DO PORTIRNICE: Tvrdila je da je SILOVANA - SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO BALKAN! (VIDEO)

Nuša Bunić tereti se za ubistvo sa predumišljajem

Objavljeno: 10:35h

U mestu Beli kipi u Hrvatskoj, u junu prošle godine smrtno je ranjen Nikola Turek.

Iako je obilno krvario, uspio je nazvati varaždinski centar 112, rekao im je svoje ime, što se dogodilo i da se vozi prema Hitnoj.

- Moje ime je Nikola Turek, vozim se s Drave prema Hitnoj. Cura me pičila u vratnu venu! - bile su njegove reči na snimku.

Dvadesetak minuta kasnije 112 zove i građanin koji ga je pronašao u lokvi krvi.

A dok Nikola Turek obilno krvari, Nuša Bunić, devojka s kojom je bio u vezi, samo u donjem rublju trči u portirnicu nedaleko od mesta događaja.

Otac joj je doneo čistu odeću, istuširala se, a ocu je rekla da se branila od Nikole koji ju je napastovao. Snimile su je nadzorne kamere. Taj snimak, kao i audiosnimak razgovora centra 112 i policije sada su u zapisu o ubistvu za koje se sudi Nuši Bunić, koja se juče konačno našla lice u lice s Nikolinim roditeljima i sestrom.

Sada je isplivao i snimak iz te noći:

Nuša Bunić tereti se da je 15.juna prošle godine u predelu Beli kipi uz reku Dravu na području Varaždina, s ciljem da ga usmrti, svog bivšeg dečka Nikolu Tureka ubola nožem, čija je oštrica bila dugačka 9,5 centimetara, u predjelu vrata te mu prerezala karotidnu arteriju. Potom je pobegla s mesta nesreće.

Nikola Turek počeo je obilno krvariti, pao u šok i dobio moždani udar, usled kojeg je dva dana kasnije umro u Opšoj bolnici Varaždin. Lekari su mu uspeli spojiti prerezanu vratnu arteriju, ali ga nisu uspeli spasiti.

Policija je uspela pronaći nož kojim je Nuša ubola Nikolu, a na oštrici noža nađeni su tragovi krvi za koje je DNK analizom utvrđeno da je to krv Nikole Tureka.

U portirnici gde je Nuša Bunić došla nakon ubistva, takođe su nađene brisotine krvi na keramičkim pločicama u kuhinji i kupatilu. Portirnica je udaljena 450 metara od mesta događaja, gde je Nuša Bunić dotrčala samo u gaćicama i čarapama, a pantalone i grudnjak nađeni su na mestu događaja, i to pantalone neposredno pokraj noža. Prema tragovima tužilaštvo je zaključilo da je Nuša Bunić u trenutku kad je zadala ubod Nikoli Tureku bila odevena.

Ubijeni Nikola Turek
Ubijeni Nikola Turek foto: Facebook printscreen

Čuvar je opisao da je, kad je ušla u portirnicu, Nuša Bunić imala krvave ruke, ali da nije imala vidljive povrede iz kojih bi krvarila te da mu je rekla da je s bivšim dečkom bila u autu kod Drave. Nakon što je ranila Nikolu i pobegla u portirnicu nije tražila da se pozove Hitna pomoć, nego da se pozove njen otac.

S njim, kako tvrdi tužilaštvo, nije bila ni u kakvom sukobu niti je imala motiv za svoj postupak. Prema oceni psihijatara, ona je osoba s graničnim poremećajem ličnosti, emocionalno nestabilna, impulsivnog ponašanja, koja ne razmišlja o posledicama i nije sposobna kontrolisati svoje postupke, o čemu je govorilo nekoliko svedoka koji su je poznavali.

Tužilaštvo tvrdi da je Nuša Bunić unapred isplanirala zločin jer je te večeri sa sobom ponela nož, koji inače nije nosila, i da je zadala jedan ubod mladiću, upravo onde gde je bila svesna da će od takve povrede nastupiti smrt.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.