BAHATI ORTOPED PONIŽAVAO PACIJENTE: Pipkao ženi grudi, pa joj postavio ODVRATNO PITANJE!
Ortoped šokirao pacijente, Foto: Pixabay

ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

BAHATI ORTOPED PONIŽAVAO PACIJENTE: Pipkao ženi grudi, pa joj postavio ODVRATNO PITANJE!

Pacijentkinja je rekla da je iz ordinacije izašla "prljava i ponižena"

Objavljeno:

Nekoliko pacijenata Kliničke bolnice Dubrava u Zagrebu optužili su ortopeda koji tu radi za vređanje i ponižavanje.

- Žalosno je to što ta priča traje od 2011. i nije se dogodila samo meni, a taj doktor i dalje radi i nije kažnjen onako kako je zaslužio – kaže za Provjereno Nove TV Lana Tovarlaža Žugec, koja je svoje iskustvo s ortopedom doživjela pre 20-ak dana, kada je došla s dijagnozom skolioze.

– Koji k*** ste išli kod fizijatra, oni tako i tako ničemu ne služe, zašto niste odmah došli k meni – rekao joj je, a i spominjao joj je da ima goleme grudi te je u jednom trenutku pitao zna li da od rođenja ima grbu. - Pitao me jesu li mi i deca grbava, i onda je pitao je li me moj muž, kada me prvi put j***, to učinio sprijeda ili zg*** jer, ako je bilo zg***, onda je morao videti da sam grbava, a ako je bilo spreda, onda sam ga uspela prevariti. Pa me oženio takvu grbavu. Izašla sam prljava, ponižena, povređena i kao pacijent i kao čovek.– rekla je šokirana pacijentkinja.

Loše iskustvo prie tri godine imao je i Ivica Milanja, koji kaže da je ortoped stalno bio prost i prekidao ga te mu rekao da je narcisoidna osoba.

– Recite mi šta je s kolenom, pitao sam. "Nije njemu ništa", kaže. Ja kažem da me boli me sve više, da je nekoliko hirurga i ortopeda pre njega reklo da problem postoji. "Dragi moj Ivica, to ti je sve ovo (pokazuje srednji prst). Ti se preseravaš, nije tu ništa, ti bi hteo ko zna što od svog života", rekao mi je ortoped.

Milanja je napisao žalbu Upravi bolnice, a nakon mesec dana dobio je odgovor – lekar i sestra porekli su njegove tvrdnje, nisu nađeni elementi za sankcije, ali je rekao da taj lekar ima već pet opomena zbog neprofesionalnosti prema pacijentima i to nije urodilo plodom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.