GEJ MLADIĆ PREKO INTERNETA UGOVORIO SASTANAK U GRUŽU: Kad je došao, ugledao je PUŠČANU CEV!
Foto: Pixabay

krajnje neprijatno

GEJ MLADIĆ PREKO INTERNETA UGOVORIO SASTANAK U GRUŽU: Kad je došao, ugledao je PUŠČANU CEV!

- Znam da to zvuči benigno, ali verujte u tom trenutku mi je bilo užasno - priča on

Objavljeno:

Gej mladić iz Dubrovnika je krajem avgusta potražio ljubavnu sreću preko Tindera, aplikacije za upoznavanje, doživeo je veliku neprijatnost.

Kako je ispričao za Dubrovački dnevnik, na mestu sastanka u Gružu neko je na njega pucao iz puške za pejntbol dok je čekao osobu s kojom se dogovorio.

Naime, posle nekoliko razgovora preko interneta Dubrovčanin je odlučio da upozna potencijalnog partnera, ali sad mu je jasno da se radilo o prevari. Dok on svoj identitet na Tinderu nije skrivao, osoba sa druge strane samo je čekala…

- Dogovorio sam se s jednom osobom za sastanak ispred Atlant centra, kod restorana Mezzanave oko 22 sata i kada sam stigao primetio sam da se ne pojavljuje onaj koga očekujem pa sam mu poslao poruku da proverim u čemu je problem. Odjednom, ubrzo nakon toga, otvorio se rafal po meni! Ostao sam šokiran, uhvatila me panika jer nisam znao što se događa, iz čega to pucaju pa sam se udaljio s tog mjesta. Ubrzo sam se pribrao i shvatio da je riječ o pejntbolu - prepričava Dubrovčanin. U napadu je zadobio modricu koja je izbledela nakon dve do tri nedelje, a nekoliko metaka ga je pogodilo u noge i jedan u rame.

- Znam da to zvuči benigno, ali verujte u tom trenutku mi je bilo užasno. Uostalom, ljudi koji idu na pejntbol imaju opremu od zaštitne kacige, odeće i naočara, a ja sam imao laganu letnju odeću i mogao sam taj metak dobiti u oko pa bi posledice bile kobne - priča on.

Ovaj mladić je sve prijavio policiji, a posle nekog vremena su mu stigle preteće poruke.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.