HRVATA ZAUSTAVILI SAOBRAĆAJCI, A ON UZVRATIO ISTOM MEROM: Snimio ih kako jure 120 km/h i to preko pune linije! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ŠibenikIN

ZADARSKI SAOBRAĆAJCI

HRVATA ZAUSTAVILI SAOBRAĆAJCI, A ON UZVRATIO ISTOM MEROM: Snimio ih kako jure 120 km/h i to preko pune linije! (VIDEO)

Snimak je napravljen prošle nedelje u Sukošanu, ubrzo nakon što je ekipa iz tog istog policijskog vozila zbog prekoračenja brzine zaustavila svedoka

Objavljeno:

Zadarska policija analiziraće video na kome njihovo službeno vozilo, bez upaljenih rotacionih svetala, vozi kroz naseljeno mesto brzinom od 120 kilometara na sat, a prema navodima svedoka koji ih je pratio svojim kolima, u toj jurnjavi prelazili su preko pune crte i na suprotnu stranu puta.

Snimak je napravljen prošle nedelje u Sukošanu, ubrzo nakon što je ekipa iz tog istog policijskog vozila zbog prekoračenja brzine zaustavila svedoka.

"Zaustavljen sam na području Pakoštana jer sam vozio brzinom od oko 80 kilometara na sat, nešto brže od ograničenja na tom putu. Njihovo vozilo bilo je zaustavljeno na autobuskom stajalištu i okrenuto u kontrasmeru od bliže trake pa sam ih, onako neobavezno i u šali, priupitao kako su uspeli tako da parkiraju? Očigledno je bilo da su prešli preko pune crte ili su, kako bi parkirali u suprotnom smeru, morali da se polukružno okreću nasred ulice, a u oba slučaja napravili su prekršaj", kaže on.

Nešto kasnije, na području Sukošana, ista policijska patrola našla se na putu ispred njega, a kako su sada oni vozili debelo iznad ograničenja, počeo je da ih snima.

"Vozili su 120 kilometara na sat i tom brzinom ušli u naseljeno mesto gdje je na ulicu moglo da izleti neko dete ili bilo ko drugi. Znam da policija sme da vozi brzo kada za to imaju razlog, ali ne razumijem zašto nisu upalili rotaciona sveta nego su, da stvar bude gora, tom brzinom preko pune crte prelazili na suprotnu stranu. Bio mi je štos to da snimim jer su oni mene uhvatili zbog brzine od 80, a ja njih zbog 120 kilometara na sat", ispričao je.

"Snimak moramo da analiziramo i proverimo tačnost svih navoda kako bismo na osnovu utvrđenih činjenica doneli odgovarajuću ocenu", kažu su iz policije.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.