RAZNEO SE MUŠKARAC U SPLITU: Odjeknule dve eksplozije na plaži (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Slobodna Dalmacija

specijalni pregoavarači nisu uspeli

RAZNEO SE MUŠKARAC U SPLITU: Odjeknule dve eksplozije na plaži (VIDEO)

Na splitskoj plaži Kaštelet nešto pre 20 sati odjeknule su dve eksplozije nakon što je, po svemu sudeći, muškarac koji je od 18 sati pretio da će počiniti samoubistvo, aktivirao ručnu bombu

Objavljeno:

Službene potvrde još nema, a ne zna se ni motiv koji ga je nagnao na taj čin. Muškarac se oko 18 sati sam javio policiji, navodno iz automobila parkiranog u blizini plaže, rekavši: “Imam bombu. Izvadio sam osigurač. Sklonite ljude da neko ne nastrada.”

PANIKA NA SPILTSKOJ PLAŽI, BOMBAŠ SAMOUBICA PRETI DA ĆE SE RAZNETI: Policija pokušava da ga odgovori da ne aktivira bombu! (VIDEO)

Na lice mesta policija je dugo pregovarala s muškarcem koji je pretio da će počiniti samoubistvo. Pre nego što se začula snažna eksplozija, muškarac se automobilom približio moru, verovatno kako pri eksploziji neko od okupljenih ne bi stradao, javlja Slobodna Dalmacija.

Specijalci su veoma oprezno prišli njegovom automobilu kako bi utvrdili da li je živ, jer se pretpostavlja da je kod sebe imao više eksplozivnih naprava.

Policajac udario novinara

Sajt Indeks.hr javlja da je nihov reporter Drago Miljuš, koji je bio na terenu i izveštavao uživo, fizički i verbalno napadnut od strane policajca.

Miljuš je pokušao da smiri policajca, govoreći mu da nije baš toliko veliki na šta mu je ovaj odgovorio: "Je li moram kisnuti zbog tebe? Ajde na put da vas privedu!"

Nastavio je gurati Indexovog reportera i zapretio mu da će mu baciti mobilni telefon u more, na šta ga je novinar zamolio da ne bude nasilan.

Nakon toga prišao je još jedan policajac i udario Miljuša šakom u glavu. U tom trenutku je prekinut prenos uživo na Facebooku, dok se Miljuš od udarca srušio na pod. Indeksovom reporteru nakon toga pomoć je ukazana u bolnici.

(Espreso.co.rs / Index.hr / Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.