ORGIJE PO HRVATSKOJ NA KOJIMA ZARAĐUJU MILIONE! Bahate devojke, momci velikog džepa, a od ovog detalja neće vam biti dobro!
Foto: Pixabay.com

novi biznis!

ORGIJE PO HRVATSKOJ NA KOJIMA ZARAĐUJU MILIONE! Bahate devojke, momci velikog džepa, a od ovog detalja neće vam biti dobro!

U agencijama za posredovanje u iznajmljivanju kuća kažu kako se aranžmani u kojima se uzima cela kuća na jedan dan radi proslave momačke ili devojačke večeri uglavnom dogovara direktno sa vlasnikom kuće

Objavljeno:

U poslednje vreme u Hrvatskoj je porastu novi trend. Naime, sve više mladih ljudi, kako muškaraca, tako i žena, svoje momačke i devojčke večeri organizuju u luksuznim vilama. Na provode u Dalmatinskoj zagori nisu imune ni manje kompanije, koja u luksuznim kućama organizuju druženja za svoje zaposlene.

Ovakve zabave su postale glavni izvor zarade vlanika luksuznih kuća van letnje sezone. Da zarada nije zanemariva govori podatak da se na 24 sata kuće iznajmljuju po ceni od 260 do 460 evra, u zavisnosti od opremljenosti i kapaciteta.

U agencijama za posredovanje u iznajmljivanju kuća kažu kako se aranžmani u kojima se uzima cela kuća na jedan dan radi proslave momačke ili devojačke večeri uglavnom dogovara direktno sa vlasnikom kuće koji tom prilikom određuje i cenu i pravila ponašanja onih koje pušta u kuću, piše Slobodna Dalmacija.

VUČIĆ JE ČETNIK, FUĆKA MI SE ŠTO JE PREDSEDNIK! Još jedan hrvatski političar uvredio prvog čoveka Srbije! (VIDEO)

foto: Pixabay.com

Tako se najčešće vile u kojima se okupljaju društva od 10-15 veselih momaka ili devojaka uzimaju u najam u petak od podneva i u njima se boravi do subote u podne. Vesela družina za to vreme jede, pije, druži se i zabavlja.

- Cena kuće nam je bila 400 evra i u nju je moglo komotno da se smesti i prespava oko 15 ljudi, koliko nas je bilo na devojačkoj večeri. Kuća ima bazen, prostor za rekreaciju, biljar, roštilj, lepo je i moderno uređena i bili smo zadovoljni.

A jedva smo je našli jer su sve bile već zauzete ili rezervisane za slične proslave dosta ranije. Sada svi prave devojačke ili momačke večeri u tim lepim kućama oko Sinja, Dugopolja, Imotskog u kojima zimi nema turista pa ih vlasnici iznajmljuju za takve fešte – rekla je mlada koja je nedavno u jednoj takvoj kući u Broćancu okupila žensku ekipu na devojačkoj večeri.

Pazite na nameštaj!

foto: Pixabay.com

Vlasnik ih je, kaže, upozorio da paze na nameštaj i opremu kuće, jer će u protivnom morati da plate štetu, a u subotu u podne su izašli i platili 400 evra. Neki vlasnici čak traže unapred neki iznos "garancije" za naplatu moguće štete.

Slično je i sa kućama u Gornjoj Podstrani, Rogoznici, Bisku, Neoriću, Imotskoj krajini... Sve su one nedeljama unapred rezervisane za buduće mlade i mladoženje i njihova druženja, pa tako samo tim vikend-iznajmljivanjima vlasnici mogu da zarade od 1.300 do 1.600 evra svakog meseca tokom zime.

Doduše, deo vlasnika vila nije sklon primanju mladih gostiju na feštama u svoje luksuzne vile u strahu od njihovog ponašanja, ali je zato od ove jeseni na tržištu još jedan način na koji se apartmani i kuće u Dalmatinskoj zagori napune tokom zime, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, kako se dosta venčanja organizuje na širem području splitskog, zadarskog i dubrovačkog područja gde su smeštene velike sale za svečane svadbene večere, deo gostiju koji nakon svadbe ne želi da vozi i da putuje nazad do grada, iznajmljuje apartmane u Dugopolju, Dicmu, Imotskom, gde prespavaju i ujutro odmorni i trezni krenu nazad svojim kućama.

foto: Pixabay.com

Tako se ovih dana apartmani za četiri osobe mogu dobiti za 30 do 40 evra. A takvih je kuća samo u Dugopolju 20, u Klisu 45, u Dicmu 18, a Imotska krajina ih ima već više od stotinu.

Posebno takva turistička aktivnost dobro funkcioniše u Dugopolju gde je većina apartmana zahvaljujući takvim, ali i drugim gostima kojima je obližnji Split skup ili baš žele da budu u ruralnom prostoru, već odlično popunjena i za decembru.

Ove je godine Dugopolje primilo 35 hiljada gostiju sa stotinama hiljada noćenja, tako da su tamošnji domaćini zadovoljni i letnjim i zimskim turističkim posetama - kažu za Slobodnu Dalmaciju u TZ-u Dugopolja.

(Espreso.co.rs / Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.