VUČIĆ JE ČETNIK, FUĆKA MI SE ŠTO JE PREDSEDNIK! Još jedan hrvatski političar uvredio prvog čoveka Srbije! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

ili nije?

VUČIĆ JE ČETNIK, FUĆKA MI SE ŠTO JE PREDSEDNIK! Još jedan hrvatski političar uvredio prvog čoveka Srbije! (VIDEO)

- Bilo bi bolje da nisam ni video ni čuo šta je rekao Šeks jer to ne bi trebalo da ima mesta u javnom prostoru - kaže Milorad Pupovac

Objavljeno:

A ŠEĆERKO MALI! Devojčica koja krade kokice princu Hariju će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Prepucavanja koja je u Hrvatskoj, ali i u Srbiji izazivala odredba Zakona o pravima hrvatskih branilaca po kojoj je Hrvatska 90-ih trpela agresiju Srbije, Crne Gore i JNA uz pomoć velikog broja pripadnika srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj, doživela su jučer kulminaciju nakon što jeVladimir Šeks, pročelnik HDZ-ova Saveta, srpskog predsednika Aleksandra Vučića nazvao četnikom.

- Pa što nama jedan četnik propisivati zakone - reako je Šeks u kameru Nove TV u sredu uveče kaomentarišući Vučićeve izjave da je predloženi zakon o braniocima Pandorina kutija na koju bi Srbija mogla reagovati s 500 zakona o tome šta je napravljeno Srbima u Jasenovcu ili Oluji.

foto: Beta / Damir Senčar

Od takvog stava Šeks nije odustao ni juče. - Fućka mi se što je predsednik, on je četnik! - uzvratio je Šeks na molbu za dodatni komentar, a dalji razgovor završio je porukom da je na ručku.

Iako bi Šeksova izjava teško mogla da bude prevelika uvreda Vučiću s obzirom na njegove huškačke govore iz devedesetih, naišla je na osudu HDZ-ova koalicijskog partnera SDSS-a.

- Bilo bi bolje da nisam ni video ni čuo šta je rekao Šeks jer to ne bi trebalo da ima mesta u javnom prostoru - komentirisao je predsednik SDSS-a Milorad Pupovac.

foto: Print Screen Youtube

Premda i sam drži da predsednik Srbije ne treba da se meša u donošenje zakona u Hrvatskoj, Pupovac je stao u obranu Vučićevih komentara na branilački zakon.

- Ako se zakon tiče međudržavnih odnosa ili istorijskih tema, a ovo jest jedna od istorijskih tema, ako to ugrožava nastavak dijaloga, a ugrožava, onda iskazati neku vrstu zabrinutosti može svako - rekao je Pupovac.

(Edspreso.rs / Izvor: kamenjar.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.