PRONAĐENO TELO ŽELJKE ŠALAJIĆ? Policija izvadila leš iz Dunava kod mesta Sotin
Foto: Printscreen/Google streetview

tragedija

PRONAĐENO TELO ŽELJKE ŠALAJIĆ? Policija izvadila leš iz Dunava kod mesta Sotin

Policija proverava da li je reč o majci Stefana Šalajića (3), koji se u petak udavio u Dunavu

Objavljeno:

Hrvatska policija je saopštila da je u Dunavu pronađeno mrtvo telo nepoznate ženske osobe. Pretpostavlja se da je reč o majci trogodišnjeg Stefana Šalajića, koji je pre nekoliko dana pao u Dunav.

- Sinoć je u Dunavu, na izlazu iz mesta Sotin, pronađeno mrtvo telo nepoznate ženske osobe. Telo je prevezeno u bolnicu u Vukovaru. Dok se ne obavi obdukcija i ne utvrdi identitet osobe ne možemo potvrditi da se radi o nestaloj 29-godišnjakinji iz Vukovara, za kojom tragamo nekoliko dana - saopštili su iz PU Vukovarsko-srijemske.

Podsetimo, u Vukovaru je na obali Dunava u petak oko podne pronađeno telo Stefana Šalajića (3).

U petak oko 12 sati na obalu Dunava, došli su Željka Šalajić s malenim Stefanom i detetova baka. Zajedno su tu boravili jedno vreme i šetali uz reku. Iz još neutvrđenog razloga, u jednom je trenutku dečak pao niz obalu, otklizao se završio u brzoj reci. Šokirana majka je za njim odmah skočila u Dunav. Pokušavala je da dostigne dečaka, ali je Dunav je na tom delu vrlo brz. Nažalost, majka nije uspjela dostići dete jer se i ona utopila, odnosno nestala ispod površine vode.

Sav taj užas je gledala dečakova baka, koja je vriskom i pozivanjem u pomoć dozvala ribare koji su se nalazili stotinak metara dalje. Oni su pozvali policiju i pomoć jer u tom trenutku više nisu videli ni jedno telo u Dunavu.

Ubrzo je došla i Hitna pomoć, a dete su pronašli nizvodno, pokušali su da ga reanimiraju, ali nažalost neuspešno.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.