HRVAT JE UŠAO U CRKVU SA OVIM NATPISOM NA KOŠULJI! Prisutni su ostali u šoku, ZGROZILI SE, a NJEGA NIJE BILO BRIGA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

nepristojan

HRVAT JE UŠAO U CRKVU SA OVIM NATPISOM NA KOŠULJI! Prisutni su ostali u šoku, ZGROZILI SE, a NJEGA NIJE BILO BRIGA! (FOTO)

Modni promašaj jednog mladića neke je naljutio, druge začudio a ima i onih koji su se smejali

Objavljeno:

Praznik Velika Gospa bio je povod da za okupljanje Dalmatinaca na misi u Sinju, a jedan od vernika imao je prilično neobičan stajling za ovakvu priliku.

On se je u crkvu došao obučen u belu košulju, koja na leđima ima znak BMW-a, na kome je prikazan par koji ima seks u veoma zanimljivoj pozi.

Fotografija je osvanula na Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", a komentari su šarenoliki. Neki su se čudili, drugi zgražavali, ali ipak je najviše onih koji su se smejali ovom modnom promašaju.

Među onima koji su komentarisali ima i onih koji misle da nije korektno fotografisati ljude na misi, a neki čak smatraju da mladić koji je nosio pomenutu košulju, nije bio ni svestan šta mu se nalazi na leđima.

- Pa zar hrvatska crkva ne propagira rađanje dece!? Možda je ovaj čovek zapravo njihova plaćena reklama - napisala je jedna devojka, koja je očigledno želela da odbrani nesmotrenog mladića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.