HRVATSKA POSTALA RAJ ZA "GEJ JAHTAŠE": Ali muške prostitutke imaju JEDAN ZAHTEV ZA BOGATAŠE!
Foto: Pixabay

prodaju se

HRVATSKA POSTALA RAJ ZA "GEJ JAHTAŠE": Ali muške prostitutke imaju JEDAN ZAHTEV ZA BOGATAŠE!

Gosti ne pitaju za cenu iako je prostitucija ilegalna

Objavljeno:

Poslednjih godina Jadran je primaljivo mesto za one bogataše kojima ništa nije skupo. A u svom traženju šta sve žele da imaju na brodu, uvek ima i pitanja za dame! Poslovni ljudi, menadžeri, umetnici, muzičari, inženjeri, doktori, sportisti tokom letnjih ludih zabava žele i društvo kraljica noći, piše Slobodna Dalmacija.

Ne pitaju za cenu, iako znaju kako je prostitucija u Hrvatskoj ilegalna.

To im previše baš i ne smeta, pogotovo što kad dođu već znaju kako na Jadranu borave prelepe žene, a dosta njih im je i dostupno za druženje, sve zahvaljujući novcu – rekao je o "naručenim" zabavama sa zgodnim devojkama, jedan od skipera koji često upravo od gostiju ima ovakve zahteve.

– Traže od nas da im osiguramo zgodne cure, cena ih previše ne brine, ali ispod sto evra teško će koja od prelepih devojaka i kročiti nogom na brod – nastavlja dalje skiper s pričom o animir damama.

foto: Reuter

Žene profesionalci

Već je odavno javna tajna kako u letnim mesecima, udarni su jul i avgust, s kopna na obalu se spuštaju mlade devojke spremne osim druženja, večera i noćnih provoda, da pruže i seksualne usluge klijentima. I nema samo onih klasičnih prostitutki koje i na kopnu zarađuju svoj hleb majstorijama u krevetu, pa se leti upute na Jadran jer su njihovi klijenti na odmoru. Naime, "morske krevetne usluge" redom nude i studentkinje, pa mlade zaposlene devojke, ali i zgodne majke.

Odmah znate koje se profesionalci, koje stižu sa makroima koji se brinu o svemu. O kontaktima s klijentima, o prevozu cura na brod, o njihovoj zaštiti i naravno naplati. Njih uglavnom "naručuju" poslovni ljudi, najčešće kada su u grupi, pa tada traže i više dama za zabavu. I retko kada cure ostaju duže od te jedne noći na brodu. One dođu na jahtu nakon večere, obavi se posao bez previše pompe, pa se nastavi druženje uz alkohol do ranih jutarnjih sati kada po devojke dolazi makro. I po novac, naravno...

foto: Argo Navis Tim

Druga priča su studentkinje, uglavnom devojke koje se bave ili su se nekada bavile manekenstvom, modelingom ili su radile kao hostese. To su cure koje žele dobru odeću, "markirane" torbe i cipele, a to sve treba i platiti. Zato im letnje avanture i posete gostima na brod nisu strane! – Često te devojke ostaju na brodu i dva-tri dana. One su uglađene, načitane, znaju da se ponašaju, pa naši gosti više traže takve "dame". Dobiju dobro društvo, cure su uvek sređene, spremne za zabavu, a s druge strane neće gunđati i govoriti im kako bi eventualno bilo da su gosti sa svojim lepšim polovinama. Ovako su opušteni, imaju i zabavu i seks, a devojke se na kraju vrate kući sa podebljim džeparcem i brojnim poklonima, od haljina, cipela i nakita. Svi zadovoljni – iznosi svoje iskustvo s "gošćama" drugi skiper koji je zadnjih godina član posade na brodu od 40 metara. U ovoj ponudi animir dama za letovanje, imamo i one klasične – sponzoruše.

foto: Reuter

One na brod dolaze s gostom. Na kilometar se vidi kako je ona tu samo za gazdino pokazivanje. Savršeno građena, "iskvarcana" da ne kažem izgorela na umetnom suncu, odevena u zadnji modni hit kupaćeg kostima, isključivo na visokim petama što nama posadi uvek zadaje glavobolje. Pa široki šeširi i ogromne naočare, i obavezno je ta dama spremna za gunđanje. Non-stop nešto traži! A njena glavna uloga se zna - uz seks, to je prezentacija. Mora biti vrhunski sređena sve kako bi drugi, na drugim brodovima kada dođemo u luku, bili ljubomorni na nju. Tada gost koji ju je i doveo, uživa – saznali smo detalje i o ovom tipu dama koje takođe "odrađuju" i letnje smene. Ima i onih zgodnih devojka pa i mladih mama, koje pružanjem usluga na brodovima gostima, tek podebljaju kućni budžet.

– One dolaze samo na preporuku. I nisu tako često u akciji. Birane su to cure, za birane goste.

A zadnji modni, da ne kažemo seksualni hit na Jadranu su – momci! Domaće je domaće - Taman smo se uhodali s tržištem dama, sredili sve s našim curama koje leti "rade" na Jadranu, da bi sve poremetile Beograđanke. Na srednjodalmatinske otoke stigle su u grupama, odlične bile prema klijentima i još jeftinije od naših cura, pa je nastala prava pometnja oko njih. Da bi evo ove godine bila povećana potražnja za momcima – govori jedan iskusni kapetan broda, koji već dugo ponavlja kako bi prostituciju trebalo – legalizovati. Zbog samih devojaka, ali i klijenata, dok bi država sve kontrolisala i ubirala novac.

– U svetu smo prepoznati kao "gej frendli" destinacija, pa nam sada dolaze novi zahtevi za muško društvo. I ovde su gosti precizni, uvek traže zgodne, nabildovane, uređene momke s obveznim znanjem engleskog jezika. Priča krene sa seksom, ali imao sam i jednu ljubavnu avanturu, pa su njih dvojica nakon sedam dana postali ljubavni par – saznajemo dalje od pomoraca koji eto imaju svakakvih iskustava dok leti prave ture jadranskim arhipelagom. A momci su na ceni.

foto: Zorana Jevtić

– Domaće je domaće, pa sada moramo proširiti tržište i na muškarce. I dok oni takođe stižu s kontinenta za pružanje usluga, imamo i momaka s obale, iz primorskih mesta, koji naplaćuju seks. Ali, ima jedan kuriozitet za te naše muške prostitutke. Još uvek se u taj plaćeni seks ne upuštaju isključivo zbog novca, još uvek im se klijent mora svideti i često u tim odnosima vlada ogromna ljubomora. Iako su plaćeni za seks. I samo znam kako su na našem Jadranu, sada dečkići na ceni!

Cenovnik usluga Odavno je pravilo kako se na brod ne ulazi ispod sto evra. Ali različite vrste usluga imaju i drukčije cene, pa na primeru sponzoruša koje imaju plaćeni kompletni odmor taj iznos je teško odrediti. Naime, kod njih seks nije izuzet kao posebna stavka iz celokupnog aranžmana letovanja. Studentkinje uzimaju po noći nešto više od 100 evra, zavisno o dužini boravka na brodu, klijenti upravo takve cure nagrađuju skupim poklonima, pa je taj iznos na kraju znatno veći. Što se tiče devojaka koje su profesionalci, njihova cena zavisi koliko su zgodne i koliko su mlade. One mlađe drže cenu oko 60 evra, dok nešto "isluženije" ruše taj iznos na 50 evra. Poređenja radi Beograđanke su odrađivale posao i za 30,40 evra. Kod muškaraca, za sada cenu na neki način određuje klijent. Ostaje okvirna "cifra" od sto evra za uslugu, ali sve se na kraju svodi na nagradu zadovoljnog klijenta, pa neki od njih plate uslugu i 200 evra, piše Slobodna Dalmacija.

(Espreso.co.rs / Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.