DANIJELIN MOBILNI TELEFON LOCIRAN U NEMAČKOJ: Muž očajan, moli je da mu se vrati!
Foto: Facebook/Danijela Janković Hrnčić

drama se nastavlja

DANIJELIN MOBILNI TELEFON LOCIRAN U NEMAČKOJ: Muž očajan, moli je da mu se vrati!

- Molim te, Danijela, samo mi javi da si dobro, samo mi reci da si živa i zdrava. Ako me ne želiš, budi s kim god hoćeš, gde god hoćeš - poručio joj je muž

Objavljeno: 10:39h

Mobilni telefon nestale Danijele Janković Hrnčić (24) iz Hrvatske nalazi se u Nemačkoj, tvrdi njen muž Huse Hrnčić, i moli ženu da mu se vrati, ako čita ovo.

- Molim te, Danijela, samo mi javi da si dobro, samo mi reci da si živa i zdrava. Ako me ne želiš, budi s kim god hoćeš, gde god hoćeš, volim te i ništa ti neću zameriti, ali ne drži i mene i našu ćerkicu i svoje roditelje u neizvesnosti – govori Danijelin muž Huse Hrnčić (32).

Danijela je iz kuće u Donjem Stupniku, gde je živjela s roditeljima, suprugom i petogodišnjom ćerkicom izašla u petak oko 9 sati, sela u Golf "šesticu" i uputila se u nepoznatom smeru.

- Ja sam iz kuće u autoperionicu, u kojoj radim, otišao u 7.20 sati, a s njom sam razmenio nekoliko poruka sat vremena kasnije. Napisao sam joj: "Ljube, jesi još doma?", a ona mi je odgovorila kako upravo suši kosu i da zatim ide da podigne nalaze kod doktora. Čuli smo se još u 9.34 kad mi je rekla da je upravo na bankomatu i da podiže novac, a idući poziv sam joj uputio u 10.30 sati, ali broj joj je bio nedostupan - priča Danijelin suprug.

Ubrzo mu je sve postalo sumnjivo, a uveče je sve prijavio policiji.

Kaže da ih zove svaki dan i da su mu rekli da je Danijela tog petka ujutro razmenila četiri poziva s jednim brojem mobilnog telefona, ali mu taj broj ne žele dati.

- Otac joj je tu u Stupniku, zatvorio se u sobu, ni s kim ne razgovara, strah me je da mu se nešto ne dogodi. Ćerkica je na moru s njenom majkom, svaki dan pita: "A kad će mama doći" - govori Huse Hrnić.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.