PAZITE! Policija uhapsila teško bolesnog 70-godišnjaka jer je na Fejsu pisao protiv biskupa!
Foto: Stock / Ilustracija

ludilo u hrvatskoj

PAZITE! Policija uhapsila teško bolesnog 70-godišnjaka jer je na Fejsu pisao protiv biskupa!

"Pa ovako nije bilo ni u Titovoj Jugoslaviji, tamo se barem znalo šta se sme, a šta ne sme reći"

Objavljeno:

Zbog neprimerenog komentara o biskupu Vladi Košiću, objavljenom na Fejsbuku, danas je u Tisnom uhuhapš 70-godišnji Ilija Komšić, piše Šibenik.in.

ŠOK za vozače: U ovom gradu parking košta najmanje 2.000 dinara!

Policajci su postupali po prijavi da se na šibenskom području verovatno nalazi osoba koja je na internetu neprimereno pisala o biskupu, a nakon što je osoba locirana, priveli su je i predali policiji, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policijske uprave. Supruga Slavica Komšić, rekla je da je šokirana i vrlo zabrinuta jer joj je muž jako bolestan i da nema kod sebe tablete koje mora svakodnevno da pije. - Otišao je po hlebi vratio se posle par minuta s policijom. Ušli su nam u stan i nisu nam hjeli reći zašto su ovde, uzeli su računalo i njegov mobitel. U jednom trenutku su rekli da bi se lako moglo dogoditi da će suprug morati u Sisak, a kad smo pitali zašto tamo, rekli su da je biskup Košić protiv njega podneo prijavu - kaže supruga privedenog.

Vernik i branitelj

Ona kaže da se Ilija prilično uzrujao nakon zadnjih javnih istupa sisačkog biskupa. - Muž mi je vernik, katolik, i kazao je da nije normalno da jedan biskup tako govori. Ilija ima visok šećer i pije dnevno šest ili sedam vrsta tableta. Jako ga je to uzrujalo. Ne znam šta je napisao o biskupu, ali verujte mi, moj muž ne bi ni mrava zgazio. Priveli su ga kao zadnjeg kriminalca, a zašto? Pa ovako nije bilo ni u Titovoj Jugoslaviji, tamo se barem znalo šta se sme, a šta ne sme reći - kazala je Slavica Komšić Zabrinuta je zbog mogućnosti da se protiv tako starog i bolesnog čoveka odredi istražni zatvor u Sisku. - Moj suprug je hrvatski branitelj, zajedno sa sinom je branio ovu zemlju. Je li moguće da ga privode zbog biskupa - ogorčena je Tišnjanka. Kako doznaje spomenuti portal, Ilija Komšić je član SDP-a.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.