GDE JE NAŠA FONTANA: Nije sve što sija zlato, ali Hrvati napali svog gradonačelnika zbog beogradske atrakcije! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ZAOSTAJU?

GDE JE NAŠA FONTANA: Nije sve što sija zlato, ali Hrvati napali svog gradonačelnika zbog beogradske atrakcije! (FOTO)

U samom tekstu, index.hr je preneo podatke o muzičkoj fontati i naglasio da će novi simbol Beograda raditi i zimi sve do minus 20 stepeni

Objavljeno:

Spektakularno otvaranje muzičke fontane na Slaviji, novog simbola Beograda ali i ponosa Srbije, kao i svakodnevna skupljanja velikog broja građana koji provode vreme uživajući ispred ove prestoničke atkrakcije, vesti su ne samo u domaćim, već i u medijima u regionu, piše Informer.

foto: Story

Uticajni hrvatski portal index.hr, samo puštanje u rad fontane ispratio je tekstom za zapaljujućim naslovom: 'Spavaš li mirno Bandiću Milane? Beograd dobio najspektakularniju fontanu u regiji', jasno nalazeći krivca u gradonačelniku Zagreba zbog toga što i u ovom pogledu Hrvatska zaostaje za Srbijom.

foto: Printscreen/Youtube/N1

U samom tekstu, index.hr je preneo podatke o muzičkoj fontati i naglasio da će novi simbol Beograda raditi i zimi sve do minus 20 stepeni.

foto: Printscreen/Index.hr

- Fontana na Slaviji će imati 800 kvadratnih metara vodene površine, 350 mlaznica, 370 reflektora, avisina mlaza iznosi 16 metara - citira index.hr podatke o ovoj beogradskoj atrakciji. Uz sve to, hrvatski portal je svoj izveštaj propratio obavljenim snimcima muzičke fontane.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.