GORE MREŽE ZBOG AMERIKANKE KOJA ŽIVI NA BALKANU: Požalila se na 2 stvari, a Hrvati zbog jedne kipte od besa
Olivia Loner, Foto: pRINTSCREEN/TikTok/inspiredbycroatia

HIT

GORE MREŽE ZBOG AMERIKANKE KOJA ŽIVI NA BALKANU: Požalila se na 2 stvari, a Hrvati zbog jedne kipte od besa

"Proputovala sam ceo svet, ali na kraju svega, ništa nije lepše od Jadranskog mora“, rekla je na kraju u videu

Objavljeno:

Olivia Loner je Amerikanka hrvatskog porekla koja živi u Zagrebu i na TikToku redovno poredi život u Hrvatskoj sa životom u SAD, a krajem prošle godine objavila je video u kojem je duhovito objasnila najčešće stereotipe u vezi sa Hrvatima i Balkancima.

"Živim u Hrvatskoj. Naravno da imam vremena da sedim u kafiću i pijem kafu po ceo dan", počela je ona, pa nastavila: "Kad kažem da odlazim, treba mi dva sata da se pozdravim. Naravno da čuvam domaće maslinovo ulje u starim flašama. Naravno, jedem hleb uz svaki obrok", rekla je ona, a zatim se osvrnula na još nekoliko stereotipa o životnom standardu.

Lek za sve

"Živim u Hrvatskoj, pa znam da je rakija lek za sve. Boli te stomak? Uzmi malo rakije. Povredio si ruku? Stavi u rakiju."

"Živim u Hrvatskoj. I dalje vozim mercedes i idem na skijanje svake godine", našalila se ona, a zatim dodala: "Tajni sastojak svega što kuvam je Vegeta".

"Proputovala sam ceo svet, ali na kraju svega, ništa nije lepše od Jadranskog mora“, rekla je na kraju u videu koji je pregledan više od pola miliona puta.

@inspiredbycroatia Some culture shocks I experienced when moving to Croatia from 🇺🇸 #cultureshock #croatiatiktok #croatia #lifeabroad ♬ original sound - Big-Reg

"Sve ste pogodili"

„Kada sam bio u Hrvatskoj, domaćin nas je dočekao rakijom i niko mi nije rekao da moram da popijem naiskap. Umalo sam umro“, priznao je jedan pratilac, dok je drugi nastavio: „Hrvatska je jedna od najlepših zemalja koje sam posetio. Hrana je fantastična.”

„Vrlo dobro“, „Sve ste pogodili“, „Slažem se sa svim“ i „Ja sam Hrvat, ovo je sve tačno“, neki su od komentara.

Bonus video:

04:05

AMERIKANAC KAO PRAVI SRBIN! Usred pandemije preselio se kod nas! Sluša Cecu, a kafu i Srpkinje OBOŽAVA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.