UČITELJ IZ ZADRA BLUDNIČIO NAD DECOM: U telefonu osumnjičenog pronađene KOMPROMITUJUĆE poruke upućene đacima
Škola, Foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

horor

UČITELJ IZ ZADRA BLUDNIČIO NAD DECOM: U telefonu osumnjičenog pronađene KOMPROMITUJUĆE poruke upućene đacima

Učitelj u Zadru bludničio je na najmanje dvoje dece

Objavljeno:

Nakon što je 50-godišnji učitelj uhapšen i stavljen u jednomesečni istražni zatvor zbog sumnje da je bludničio nad decom u Dalmaciji, navodno su se pojavili detalji i informacija da je osumnjičenog prijavilo dvoje dece.

Protiv osumnjičenog muškarca podneta je krivična prijava i sudija mu je odredio jednomesečni pritvor zbog potencijalne mogućnosti od uticanja na svedoke i ponavljanja radnji.

Kako navode hrvatski mediji, učitelja su prijavili jedan dečak i jedna devojčica.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Beta

"Zadarska nadbiskupija, prema informacijama kojima raspolaže, sarađuje sa Županijskim državnim tužilaštvom u Zadru i sledi uputstva. Zbog delikatnosti predmeta, molimo vas da se obratite Tužilaštvu", odgovorila je zadarska nadbiskupija 24sata.hr.

Ovakve mere su mu određene nakon što se devojčica požalila roditeljima koji su slučaj odmah prijavili policiji jer je učitelj, kako navodi Dnevnk.hr, "nezakonito postupao prema njihovoj ćerki".

Takođe, kako piše Zadarski.hr, osumnjičeni učitelj je uhvaćen nakon što su izvršene provere i navodno je praćena njegova telefonska komunikacija. Profesor je telefonski komunicirao sa jednim učenikom, nešto starijim od devojčice, kojem je pisao kompromitujuće poruke, što je istražiteljima dovoljno bilo da ga zadrže u pritvoru.

Učitelj muzičkog, kako prenose hrvatski medij, inače je bio aktivan član u vanškolskim aktivnostima, kao što je voditelj skupštine u okviru katoličke crkve.

Nakon što je škola saznala za slučaj, odmah je suspendovala profesora i udaljen je od svih aktivnosti dok se istraga ne završi.

Bonus video:

01:30

ZA OVAJ POSAO VAM NE TREBA NI SREDNJA ŠKOLA, A PLAĆEN JE ODLIČNO! Suvlasnica kompanije: Prijava je jednostavna, potražnja ogromna

(Espreso/ Telegraf/ A.Đ/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.