JEZIV NAPAD NA DR DRAGANA MALOŠEVCA: Pacijent sav krvav mokrio po stolu, lupao šamare i nogom u glavu udario tehničara!
Foto: Youtube/YouKu/Ilustracija

stravična scena

JEZIV NAPAD NA DR DRAGANA MALOŠEVCA: Pacijent sav krvav mokrio po stolu, lupao šamare i nogom u glavu udario tehničara!

Pijani pacijent je napravio haos u Kliničkom centru u Osijeku
Objavljeno:

Pijani pacijent je prošlog petka napravio pravi haos na Objedinjenom hitnom prijemu KBC-a Osijek, kad je napao i povredio medicinske tehničare, piše Glas Slavonije, a prenosi Jutarnji list.

- Pacijent je prvo iščupao braunile i krv je šikljala na sve strane. Potom je ušao u sobu medicinskih tehničara i počeo im mokriti po stolu, po hrani. Kada su ga tehničari pokušali smiriti, jednog je udario šakom u prsa, a drugog nogom u glavu. Nas trojica smo im priskočila u pomoć i jedva smo uspeli da savladamo pacijenta koji je bio vrlo snažan. Pozvana je i policija koja je napravila zapisnik. Sreća pa nas je bilo više muških, jer da su bile doktorke same, ne znam kako bi se odbranile. Bila je to vrlo mučna scena i takvo što još nisam doživio – ispričao je dr. med. Dragan Maloševac, specijalizant hitne medicine.

On je dodao da lekari svakog dana, naročito u hitnoj službi, nailaze na brojne napade.

- Policija nam često dovodi alkoholizirane i drogirane osobe koje su vrlo agresivne. Stalno smo izloženi napadima i niko nas ne tretira kao službene osobe, iako smo i mi u uniformi i pošteno radimo svoj posao spašavajući živote - kaže ovaj lekar za Glas Slavonije.

(Espreso.co.rs/Jutarnji/Glas Slavonije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.