OGLASILA SE ŽENA KOJA JE SA DEDA MRAZOM PEVALA SRAMNU TOMPSONOVU PESMU! Evo šta je REKLA o SKANDALOZNOJ SCENI
Foto: Printscreen/X/@svenda_tomislav

OTKRILA ŠTA SE TAČNO DEŠAVALO?

OGLASILA SE ŽENA KOJA JE SA DEDA MRAZOM PEVALA SRAMNU TOMPSONOVU PESMU! Evo šta je REKLA o SKANDALOZNOJ SCENI

Vilenjakinja je u sredu RTL Televiziji rekla da je video snimak nastao u trenutku kada u tramvaju nije bilo nikoga osim nje i muškarca u odeći Deda Mraza

Objavljeno:

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo video snimak na kom se može videti kako Deda Mraz i jedna vila u božićnom tramvaju kompanije za javni prevoz Zagrebački električni tramvaj (ZET) pevaju svojevrsni božićni remiks pesme "Čavoglave" Marka Perkovića Tompsona i skandiraju "Za dom", ZET je u utorak rekao da je snimak autentičan i da će istražiti incident i svoje zaposlene kazniti ako za to bude potrebe.

Vilenjakinja je u sredu RTL Televiziji rekla da je video snimak nastao u trenutku kada u tramvaju nije bilo nikoga osim nje i muškarca u odeći Deda Mraza.

"Bilo nas je samo dvoje u tramvaju koji je išao u spremište. Nije bilo drugih ljudi, a kamoli dece", rekla je žena za RTL i tvrdila da ni ona ni Deda Mraz nisu u punom tramvaju punom dece vikali "Za dom spremni".

"Mi nismo to govorili, pevali ni uzvikivali. Jedini spomen tog uzvika je deo u pesmi, kako tekst inače ide", rekla je žena.

"Vozač je tražio da pustimo Tompsonovu pesmu iz šale, nije trebalo ništa da znači niti da ide u javnost. Vozač je to iz nekog razloga snimao i rekao da je samo prosledio svom prijatelju. Nakon par dana, video je buknuo", dodala je žena za RTL.

"Nadam se da će cela hajka prestati", zaključila je žena.

ZET je u utorak potvrdio da u tramvaju nije bilo putnika te da su se u njemu za vreme intoniranja remiksa "Čavoglava" nalazili zaposleni ZET-a i animatori koji su angažovani preko agencije za organizaciju događaja.

Bonus video:

08:59

KADA SAM ČUO DA ĆE HRVATSKA PREDSEDAVATI OVIM SAVEZOM, NISAM VEROVAO! Štrbac o paradoksu: Opet sve lome preko leđa Srba

(Espreso/ Index/ RTL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.