HRVATSKA ZAVIJENA U CRNO: Pobio troje ljudi, pa pucao sebi u usta! (FOTO) (VIDEO)
Foto: MUP Hrvatske

STRAVA I UŽAS

HRVATSKA ZAVIJENA U CRNO: Pobio troje ljudi, pa pucao sebi u usta! (FOTO) (VIDEO)

Pedesetdevetogodišnji Luketa je pobegao s mesta trostrukog ubistva, a policija je odmah blokirala Brodaricu.
Objavljeno: 09:41h

Osumnjičeni za trostruko ubistvo kod Šibenika je nakon višesatne opsade policije pucao sebi u usta, prenose hrvatski mediji.

On se nalazi u bolnici i daje znakove života

Boris Luketa je osumnjičen da je u sredu u Brodarici, predgrađu Šibenika, ubio troje ljudi, supružnike Milku i Hakiju Keranovića, kao i Ivana Bajića, telohranitelja i prijatelja pokojnog “kralja zagrebačkog podzemlja“ Zlatka Begarića.

Supružnike Keranović ubio je u njihovoj kući, dok je telo Bajića pronađeno u automobilu ispred kuće. Pedesetdevetogodišnji Luketa je pobegao s mesta trostrukog ubistva, a policija je odmah blokirala Brodaricu. Nešto posle 20 sati u sredu policija je javila kako je pronašla njegov automobil, pri čemu je na suvozačevom mestu nađeno i vatreno oružje, ali osumnjičenom nije bilo ni traga. Sat vremena kasnije, policija je locirala Luketu i to u samoj Brodarici, a tada je usledila višesatna drama. Luketa je skoro četiri sata s pištoljem u ruci hodao po dvorištima kuća te pretio samoubistvom. Kako prenosi portal “Indeks“, Luketa je pucao sebi u usta oko jedan sat posle ponoći. Kako je javio Šibenik.in, motiv trostrukog ubistva verovatno je dug od 420 hiljada evra, koliko su Luketi navodno dugovali supružnici Keranović. Luketa ih je tužio, a slučaj se godinama provlačio po sudu, a nedavno su navodno postigli dogovor.

BONUS VIDEO: Protestanti ispred RTS 26.04

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.