ŠTO BI REKLI U SRBIJI... Milanović o SKANDALU sa hrvatskim ministrom, krenuo da POLJUBI koleginicu, pa doživeo BLAM
Neprijatna scena između Radmana i Berbokove, Foto: Printscreen/X/@RashoVeljkov1

incident

ŠTO BI REKLI U SRBIJI... Milanović o SKANDALU sa hrvatskim ministrom, krenuo da POLJUBI koleginicu, pa doživeo BLAM

Hrvatski ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman je na konferenciji o jačanju i proširenju Evropske unije u Berlinu pokušao da poljubi nemačku šeficu diplomatije Analenu Berbok

Objavljeno:

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je bizarnu situaciju koja se nedavno dogodila između šefa diplomatije Hrvatske Gordana Grlić-Radmana i nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok.

Naime, hrvatski ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman je na konferenciji o jačanju i proširenju Evropske unije u Berlinu pokušao da poljubi nemačku šeficu diplomatije Analenu Berbok.

„Što bi rekli u Srbiji – pokušao je da je startuje. To se nikom nije dogodilo. Katastrofa“, rekao je Milanović o ovom postupku.

Nakon što je na društvenim mrežama postao viralan snimak na kome se hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman naginje da poljubi nemačku koleginicu Analenu Berbok, šef hrvatske diplomatije kaže da je to možda nekome ispalo nespretno, ali da ne vidi u čemu je problem.

„Ako je neko nešto loše video u tome, onda izvinjenje tome koji je to tako shvatio. Avion je kasnio pa smo se videli tek na grupnom frotografisanju. Mi sedimo jedno do drugog, mi smo susedi“, rekao je Grlić Radman.

Bonus video:

00:51

PEVAČ OTKRIO KAKO IZGLEDA POLJUBAC MILICE TODOROVIĆ! Vodim se intuicijom i srcem, bilo da je u pitanju ljubav ili prijateljstvo

(Espreso/ Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.