MATE JE HRVATSKI ILON MASK, A OVO JE NJEGOVA ŽENA: Zanosna CRNKA osvojila srce BOGATAŠA, o njoj... (FOTO)
Mate Rimac i Katarina Lovrić, Foto: Printscreen/Instagram/showbuzzhr

fatalna lepotica

MATE JE HRVATSKI ILON MASK, A OVO JE NJEGOVA ŽENA: Zanosna CRNKA osvojila srce BOGATAŠA, o njoj... (FOTO)

Mate Rimac je u braku sa ekonomistkinjom Katarinom Lovrić

Objavljeno: 18:13h

Mate Rimac, kog zovu hrvatskim Ilonom Maskom, u ljubavi je duže od osam godina sa Katarinom Lovrić. U julu 2020. godine poznati biznismen ju je zaprosio, a zatim su se i venčali.

Uspešni hrvatski preduzetnik i svetski poznat inovator Mate Rimac oženio je svoju dugogodišnju devojku, ekonomistkinju Katarinom Lovrić , piše Dnevnik.hr.

Kako se navodi, par je izgovorio sudbonosno „da“ u Splitu u Vili Dalmacija, koja je popularno mesto za venčanja i poznata kao Titova vila. Nalazi se u blizini obale, a visokom šumom zaštićena je od znatiželjnih pogleda.

Mate i Katarina imali su jednostavnu i skromnu ceremoniju na koju su pozvali 30-ak ljudi

Za venčanje koje je održano Lovrić je umesto klasične venčanice obukla jednostavan beli kombinezon s čipkastim plaštom, a Rimac je na sebi imao belu košulju.

Tokom ceremonije na obali gosti su uživali u opuštenoj atmosferi, što se videlo na fotografijama koje je Katarina objavila na svom Instagramu.

Na sajtu Gloria.hr su pisali da je tema venčanja ovog para priroda i da će sve na svadbi biti uređeno u tom stilu, a staklenu dvoranu u kojoj će se slaviti nakon crkvenog obreda okruživaće oko 150 bala sena.

Privatnost para i njihovih gostiju bila je u rukama brojnih čuvara, a za sjajnu atmosferu bile su zadužene muzičke zvezde Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Inače, Mate, koji vodi poznatu automobilsku kompaniju, i Katarina skrivaju svoj privatni život od javnosti i retko kad se mogu negde videti zajedno. On samo povremeno podeli pokoju fotografiju s njom na društvenim mrežama, kao što je bilo kada se u julu prošle godine pohvalio da ju je zaprosio.

Njih dvoje su u vezi su jako dugo, ali o svojoj velikoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima niti su se ikada eksponirali. O privatnom životu hrvatskog uspešnog preduzetnika zna se vrlo malo, ali svima je jasno dao do znanja da mu je Katarina velika podrška. Ona je iz Livna u Bosni i Hercegovini, gde su takođe priredili svadbeno slavlje, a studirala je marketing u Zagrebu.

Bonus video:

00:46

Ilon Mask izabran za ličnost godine magazina Tajm!

(Espreso/Zadovoljna Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.