MAJKA UČENIKA PRETILA DECI BOMBOM, REKLA DA IMA SPISAK ZA UBIJANJE? Panika ispred OSNOVNE ŠKOLE!
Hrvatska policija, Foto: Nebojša Mandić

UŽAS

MAJKA UČENIKA PRETILA DECI BOMBOM, REKLA DA IMA SPISAK ZA UBIJANJE? Panika ispred OSNOVNE ŠKOLE!

U PU Vukovarsko-srijemske su potvrdili da su juče u 15.00 časova dobili telefonski poziv da je žena pretila u blizini osnovne škole u ​​Vinkovcima

Objavljeno:

Žena pretila bombom kod Osnovne škole Bartol Kašić u Vinkovcima.

Prema saznanjima Danas.hr, žena je pretila deci da će baciti bombu i da ima spisak za ubijanje. Navodno je reč o majci jednog deteta iz nižih razreda.

Jedna od majki učenika škole potvrdila je za Danas.hr da svoje dete nije poslala u školu, a da su i ostala deca ostala kod kuće.

"Rekla je deci da će da ih ubije, da ima spisak, bombu..."

"Sve se dešavalo ispred škole oko 14-15 časova. Naša deca su se povukla u razred i plakala. Dobili smo poruku iz škole da dođemo po našu decu s obzirom na incident koji se dogodio.

Reč je o majci deteta iz našeg odeljenja koja već duže vreme preti, a juče je lično pretila našoj deci da će ih ubiti, da ima spisak, bombu... Problem je postojao od dugo, juče je kulminiralo i koliko znam direktor je pozvao policiju“, rekla je majka nižeg osnovnoškolskog deteta.

Policija je dobila dojavu da je žena pretila u blizini škole

U PU Vukovarsko-srijemske za Danas su potvrdili da su juče u 15.00 časova dobili telefonski poziv da je žena pretila u blizini osnovne škole u ​​Vinkovcima.

"Intenzivno proveravamo sve navode kako bismo utvrdili sve okolnosti. Slučaj je pod kontrolom policije", rekao je Dragoslav Živković, portparol vukovarsko-srijemske policije.

Navodno je i ranije pretila

Roditelji su se već žalili da im je ista žena i ranije pretila, pa su odlučili da do daljnjeg ne šalju decu u školu. "Zbog ranijih incidenata, ne samo sa majkom, već i zbog situacija sa tim detetom, moje dete je prošle godine imalo napade panike, dijareju, povraćanje... Problem postoji već duže vreme, ali sada se zaista plašimo. “, nastavila je ova majka.

U Ministarstvu nauke nezvanično potvrđuju da su dobili mejl i od zabrinute majke iz Vinkovaca. Majka deteta, koja je razgovarala za Danas.hr, kaže da je žena koja je pretila ispred škole privedena u policiju, ali policija nije potvrdila ovu informaciju.

Direktorka Osnovne škole Bartolo Kašić u Vinkovcima Vlasta Pavlović Elez potvrdila je da je majka pretila učeniku. Ona nije potvrdila da li je majka privedena. Na pitanje da li je tačno da pojedini roditelji danas neće pustiti decu u školu, direktorka je odgovorila da đaci dolaze u popodnevnu smenu i da to ostaje da se vidi, piše Danas.hr.

Bonus video:

00:32

POLICIJA PRETRESA REDAKCIJU KURIRA Ponovo dojava o bombi u zgradi naše medijske kuće

(Espreso/ Index. hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.