NOVINAR HRT "JUNAČKI" IZVEŠTAVAO IZ IZRAELA: Obukao šlem i pancir, a onda je zbog JEDNOG detalja PUKLA BRUKA (FOTO)
Petar Vlahov, novinar HRT, Foto: Printscreen/Twitter/@brrssy

OSTAO NA STUBU SRAMA

NOVINAR HRT "JUNAČKI" IZVEŠTAVAO IZ IZRAELA: Obukao šlem i pancir, a onda je zbog JEDNOG detalja PUKLA BRUKA (FOTO)

Novinar je u javljanju za Dnevnik rekao da je upravo svedočio raketnom napadu Hamasa, kao i da su on i svi drugi videli nekoliko raketa

Objavljeno: 12:24h

Novinar iz Hrvatske Petar Vlahov, koji izveštava za hrvatsku nacionalnu televiziju iz Izraela, postao je predmet šale na društvenim mrežama u Hrvatskoj i to zbog načina samog izveštavanja sa terena.

Vlahov je izveštavao iz Tel Aviva, za Dnevnik 2 HRT-a, a zbog načina na koji je to učinio, odnosno, zbog poze, postao je mim na Tviteru. Naime, on je legao na zemlju i to u pozi nekoga po kome zaista padaju bombe, dok su dve žene iza njega prilično opušteno stajale pored automobila i tipkale po telefonu.

Vlahov je na glavi je imao otkopčani zeleni šlem i nije nosio pancir, dok svi ostali reporteri u Izraelu nose plavu pancirku s natpisom PRESS i plavi šlem, budući da u svim ratnim zonama novinari moraju imati oznaku.

Kako piše portal „Indeks“, nije poznato odakle Vlahovu šlem zelene boje i može se pretpostaviti da ga je posudio od nekog vojnika.

Novinar je u javljanju za Dnevnik rekao da je upravo svedočio raketnom napadu Hamasa, kao i da su on i svi drugi videli nekoliko raketa. Dodao je da su svi morali da izađu iz automobila.

Bonus video:

02:23

IZRAEL ĆE PREGAZITI HAMAS, ALI SU TO TERORISTI I ŽELELI ZBOG OVOGA! Obradović šokirao tvrdnjama: Ovo im je način da se prošire

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.