DA LI JE OVO NAJPOVOLJNIJI GRAD U HRVATSKOJ NA MORU? Britanac podelio svoja ISKUSTVA sa CENAMA, da li je MOGUĆE?
Dubrovnik, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

DA LI JE OVO NAJPOVOLJNIJI GRAD U HRVATSKOJ NA MORU? Britanac podelio svoja ISKUSTVA sa CENAMA, da li je MOGUĆE?

Postavlja pitanje je li Oroslavlje možda najjeftiniji grad kada je reč o cenama u Hrvatskoj restoranske pice, piva i sladoleda

Objavljeno:

Ovu turističku sezonu na Jadranu obeležile su vesti o visokim cenama u Hrvatskoj, poskupljenjima na stvarima koje nisu bile toliko očekivane.

Upravo zato, Englez Pol Bradbri koji živi u Hrvatskoj, na Hvaru, odlučio je za "Total News Croatia" da piše o najjeftinijem gradu u Hrvatskoj koji se nalazi na samo pola sata od Zagreba.

- Nedavno sam posetio bar u Dalmaciji gde je 0,5 litarska boca Karlovačkog piva stajala četiri evra. Nabavna cena za taj proizvod je 1,05 evra s PDV-om. Ne kritikujem, samo navodim, nemam nikakvog iskustva u vođenju kafića. Onda sam otkrio da je u baru samo 30 minuta vožnje od Zagreba cena piva iznenađujuće niska, 1,80 evra", napisao je u tekstu.

Kaže da tokom letovanja u Hrvatskoj nije video nešto tako jeftino kao u Oroslavju, gde se, kaže, pica može pojesti za samo 7,20 evra. Veliko pivo stoji 1,80 evra, a kuglica sladoleda 1,20 evra. Ukupni trošak za takav obrok iznosi svega 10,20 evra.

Split
Splitfoto: Profimedia

Britanac o cenama u Hrvatskoj: " Celo leto nisam video ništa tako jeftino"

- Celo leto nisam video ništa tako jeftino, piše Britanac te navodi da nije reč o malim picama već onakvim od kojih se osoba može najesti.

Postavlja pitanje je li Oroslavlje možda najjeftiniji grad kada je reč o cenama u Hrvatskoj restoranske pice, piva i sladoleda.

- Dakle, izazov je postavljen. Imamo 10,20 evra da pobedimo. Da li je ovo najjeftiniji grad u Hrvatskoj za picu, pivo i sladoled ili možete bolje…, pitao je.

Bonus video:

01:00

SLOVENIJA I HRVATSKA SU HTELE DA ZARATE PA SU OBE PRIMLJENE U EU Anđelković analizira: Nije Kosovo problem, već OVO

(Espreso / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.