TRAGEDIJA OVOG PSA UJEDINILA JE BALKAN: Neko mu je u Srbiji odsekao nogice, sad hoće da ga prebace u Hrvatsku! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: printscreen/Facebook/Danijela Jović

Danima je trpio strašnu bol

TRAGEDIJA OVOG PSA UJEDINILA JE BALKAN: Neko mu je u Srbiji odsekao nogice, sad hoće da ga prebace u Hrvatsku! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Teško ranjenog psa pronašle su volonterke u Srbiji i odvezle kod veterinara. Irinea Habek želi skupiti novac i prebaciti Peppa u Hrvatsku
Objavljeno: 09:42h

Pepo je danima trpeo strašne bolove. Pronašli su ga kako jedva diše. Neko mu je sekirom odsekao dve nogice. Oko njega se širio strašan smrad. Ko zna koliko je dugo tako čekao svoj kraj - kaže Irinea Habek.

- Onda su nekim čudom naišle volonterke i odvezle ga kod veterinara. On ih je samo ćutke gledao i čekao što će dalje biti. Kao da je razumio svaku reč. Nije niti jednom zarežao. Gledao ih je očima punim nade - kaže Irinea iz Zagreba.

Ona je do sada udomila više pasa, a sada je odlučila pomoći udruženju "Spaske" u Kraljevu gde je Pepo pronađen.

- Oni brinu o više od 50 pasa, a među njima je sada i Pepo. Većina tih pasa su ranjeni, invalidi. Udruženje je u teškom financijskom stanju. Zato sam preuzela na sebe prikupljanje novca ovde u Hrvatskoj. Transakcija za Srbiju je jako komplikovana i uzimaju veliki procenat. Takođe, da bi pas došao iz Srbije u Hrvatsku mora se raditi test koji je skup i dugo traje pa sam im odlučila na ovakav način pomoći - kaže Irinea i naglašava da će Pepa, ako skupi dovoljno novca, dovesti u Hrvatsku.

Svi koji želeda doniraju novac za Pepa mogu to učiniti na ovaj pay pal : animalrescuerskv@gmail.com

Ili na ovaj račun s obaveznom naznakom "Za Peppa"

ERSTE BANKA ZAGREB Vl. Računa - Irinea Habek IBAN HR8624020063205032419 SWIFT ESBCHR22

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.