STRAVIČNA SCENA U ZADRU: Muškarac držao dve povređene žene ZATOČENE u kući, huškao psa na policiju
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

horor

STRAVIČNA SCENA U ZADRU: Muškarac držao dve povređene žene ZATOČENE u kući, huškao psa na policiju

Sinoć 29. avgusta policija je zatekla mučnu scenu u kući u Zadru

Objavljeno:

Zadarska policija je saopštila o incidentu koji se desio u utorak uveče u Sukošanu. Prema informacijama, jedan muškarac je bio u kući sa dve povređene žene koje je držao zatočene. Tokom tog događaja, čak je koristio psa kako bi napao policiju.

- Sinoć, 29. avgusta, u 20.53 sati policija je primila dojavu ekipe hitne medicinske pomoći o zatraženoj lekarskoj pomoći u jednoj kući na području Sukošana.

Na mesto događaja su upućeni policijski službenici koji su, u kući u kojoj borave strani državljani, uočili tri osobe od kojih je jedna, muška osoba, uz sebe držala agresivnog psa.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

Prilikom postupanja muškarac je odbijao svaku saradnju s policijom, sprečavajući ulazak u kuću držeći psa, radi čega je savladan uz upotrebu sredstava prisile i potom uhapšen i stavljen pod nadzor policije.

U kući su zatečene dve ženske osobe, takođe strane državljanke, koje su zbog zadobijenih povreda vozilom hitne medicinske pomoći prevezene na pružanje dalje lekarske pomoći.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Beta

Obe strane državljanke su zadržane u Opštoj bolnici Zadar, gde je utvrđeno kako je jedna od povređenih žena zadobila teške, a druga lake telesne povrede.

U toku je kriminalističko istraživanje nad uhapšenim stranim državljaninom radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica - stoji u saopštenju policije.

Bonus video:

06:07

TRGOVINA LJUDIMA

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.