NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA NA BALKANU: Malena je šest dana čekala ljubav svog života, svi su sumnjali na NAJGORE! (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen

simbol ljubavi

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA NA BALKANU: Malena je šest dana čekala ljubav svog života, svi su sumnjali na NAJGORE! (VIDEO)

Petnaest godina traje ljubavna priča između dve rode. Međutim, mužjak ove godine kasni nekoliko dana sa povratkom kući iz daleke Južnoafričke republike.
Objavljeno:

Par roda već petnaest godina živi u gnezdu na kući Stjepana Vokića u Brodskoj Varoši u Hrvatskoj. Naviknut na njihovo prisustvo, domaćin ih je imenovao kao Malenu i Klepetana.

Svake jeseni, mužjak odlazi za Južnoafričku republiku, a redovno se, već petnaest godina, svakog proleća, i to istog dana, vraća svojoj ženki.

Međutim, ove godine, Klepetan je okasnio čak šest dana, što je zabrinulo Stjepana Vokića. Pošto je Klepetan mužjak u poznoj dobi, lako se moglo očekivati da se više uopšte ne pojavi.

Na iznenađenje svih koji godinama prate ljubavnu priču ovog para ptica, Klepetan se i ove godine vratio u gnezdo svoje ženke, koja, usled povrede, ne može pratiti svog mužjaka u tople krajeve.

U toku svih ovih godina, Malena je verno odbijala sve druge mužjake od gnezda, tako da je ova zanimljiva priča iz životinjskog sveta postala simbolom prave ljubavi i posvećenosti. Ovaj par roda izrodio je 54 potomaka!

Na snimku koji sledi možete pratiti dalji razvoj ove ljubavne priče

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.