OVAJ ČOVEK IMA NAJVEĆU PROSEČNU PLATU U HRVATSKOJ: Za to postoji samo jedan RAZLOG, a evo kolika su mu PRIMANJA
Zaposleni u kancelariji, Foto: Profimedia

NEVERICA

OVAJ ČOVEK IMA NAJVEĆU PROSEČNU PLATU U HRVATSKOJ: Za to postoji samo jedan RAZLOG, a evo kolika su mu PRIMANJA

Zaposleni komapnije "Mejaši prvi" ima najveću prosečnu neto platu u Hrvatskoj

Objavljeno:

"Mejaši prvi" imaju jednog zaposlenog pa je njegova plata od 11.476 evra ujedno i najveća prosečna mesečna neto plata, ali kompanije koje imaju više zaposlenih i visoke prosečne plate od 20, 30 ili 50 hiljada kuna vrlo verovatno imaju i zaposlenih koji primaju veće plate od najveće prosečne plate.

Kompaniju "Mejaši prvi" sa jednim zaposlenim, i to direktorom Kristijanom Gelom, slede Makrosoft Hrvatska iz Zagreba s prosečnom mesečnom neto platom od 7.080 evra, Adris grupa iz Rovinja s 6.966 evra, zagrebačka filijala italijanskoga građevinskog konzorcijuma Kinetiks Tehnolodži sa 6.715 evra, Mekinsi i kompani sa 6.582 evra - piše Slobodna Dalmacija.

Kristijan Gelo je na čelu Tulipan grupe, a takođe je direktor kompanije "Mejaši prvi", koja je izgradila trgovinski centar Mall of Split, što je otvoren u martu 2016. godine. Centar raspolaže sa 60 hiljada kvadrata neto površine za iznajmljivanje, a vrednost je procenjena je na 146 miliona evra.

novčanik
foto: Gary Roebuck / Alamy / Alamy / Profimedia

"Mejaši prvi" prošle godine su imali 156 miliona kuna prihoda i 33 miliona kuna dobiti, a kao i ostale kompanije pod okriljem Tulipan grupe, bave se poslovanjem nekretninama, s tim da im je pretežna delatnost upravljanje nekretninama uz naplatu ili na osnovi ugovora.

Bonus video:

01:43

PLATA I DO 120.000, A NIKO NEĆE DA RADI! Ovo zanimanje je među NAJTRAŽENIJIMA u Srbiji, a evo šta je problem

(Espreso/ Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.