NAČELNIK OPŠTINE NASRNUO NA VLASNICU KAFIĆA: Isplivao UZNEMIRUJUĆI SNIMAK, sve ZABELEŽENO! (VIDEO)
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

sramota!

NAČELNIK OPŠTINE NASRNUO NA VLASNICU KAFIĆA: Isplivao UZNEMIRUJUĆI SNIMAK, sve ZABELEŽENO! (VIDEO)

Načelnik opštine je u međuvremenu istupio iz HDZ, a celim slučajem bavi se i policija

Objavljeno:

Vlasnica kafića u Bjelovaru, Iva Milka Kramarić (28), optužila je HDZ-ovog načelnika opštine Severin Žarka Žgelu da ju je prvo išamarao, a onda izudarao nekoliko puta šakom u potiljak.

"Nakon što sam ga odgurnula od sebe, načelnik mi je vikao i psovao "Je**m ti mater", "Znaš li ti ko sam ja? Ovo je moje selo!". Odgovorila sam mu da me nije briga ko je on i tada me krenuo šamarati, dok je uokolo trajala tučnjava. Udario me je više puta, što šakom, što dlanom po licu. I to više puta. Sve to se lepo vidi na snimcima s nadzornih kamera mog kafića koje su već predane policiji", prepričala je vlasnica Mustang lokala u Bjelovaru, Iva Milka Kramarić, za RTL, prenosi Danas.hr.

Ona je stigla nakon poziva uplakane konobarice koja je bila izložena maltretiranju nakon što je pijanog načelnika općine Severin Žarka Žgelu i njegovog prijatelja odbila poslužiti jer je kafić bio pred zatvaranjem, prenosi net.hr.

Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.

Žarko Žgela je jutros istupio iz HDZ-a, a celim slučajem bavi se i policija.

"Hrvatska demokratska zajednica najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja. Očekujemo pravovremenu i energičnu reakciju nadležnih institucija, kao i promptno utvrđivanje činjenica. Gospodin Žarko Žgela na vlastiti zahtjev istupio je iz članstva Hrvatske demokratske zajednice", poručili su iz HDZ-a.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske poručili su da su 9. jula postupali u Severinu te su kriminalističkim istraživanjem za sada utvrdili identitete nekoliko počinitelja koji su narušavali javni red i mir.

Načelnik Žgela je prethodno kratko medijima rekao kako je to sve izmišljotina i da nema pojma o čemu se priča.

(Espreso / Danas.hr/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.