HOROR U ČISTOJ VELIKOJ: Sin (22) ubio oca policajca, strahuje se i za sudbinu njegove majke i devojke
Foto: Printscreen/Google streetview

tragedija

HOROR U ČISTOJ VELIKOJ: Sin (22) ubio oca policajca, strahuje se i za sudbinu njegove majke i devojke

Okolnosti smrti se utvrđuju i preduzimaju se sve radnje u cilju rasvetljenja ovog događaja
Objavljeno: 16:11h

U nedelju oko 11.15 sati u garaži porodične kuće u Čistoj Velikoj pronađen je mrtav 45-godišnjak, inače pripadnik Specijalne policije iz Splita. Sumnja se da je ubistvo izvršio njegov rođeni sin.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Okolnosti smrti se utvrđuju i preduzimaju se sve radnje u cilju rasvetljenja ovog događaja, saopštila je šibenička policija.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalistipčara, a kako piše Jutanji list, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

Prema prvim informacijama, čini se da je 19-godišnji sin ubio oca i to hicima iz njegovog službenog pištolja. Strahuje se da je ubio i majku, za koju se ne zna gde je.

Sina su, prema neslužbenim informacijama, locirali u jednoj kući u šibenskom prigradskom naselju Mandalini, nagađa se da onde živi njegova devojka. I na toj je lokaciji sve je puno policije te se strahuje za sudbinu devojke.

Do krvoprolića je došlo navodno još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se niko nije javljao na fiksni telefon koji je nazivao. Telo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno čaršafom.

Kako saznaje Jutranji list, 19-godišnjak je u subotu uveče bio sa prijateljima u jednom kafiću kojima se navodno poverio da je uradio nešto grozno, ali nije jasno da li i je rekao šta je tačno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Porodica je, inače, koristila dva automobila, no nijednog u nedelju nema pred porodičnom kućom u Čistoj Velikoj.

(Espreso.co.rs / Jutanji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.