KAD SE NA NJOJ IZREĐA 10 TAJKUNA: Elitna prostitutka uzela kokain kako bi sve mogla da izdrži!
Foto: Printscreen

zaradila bogatstvo

KAD SE NA NJOJ IZREĐA 10 TAJKUNA: Elitna prostitutka uzela kokain kako bi sve mogla da izdrži!

Šta to košta 5.000 evra? Saznajte na kraju teksta!
Objavljeno: 15:04h

Jedna od devojaka koja je učestvovala u jednom od najvećih lanaca prostitucije, čiji je makro više puta hapšen zbog organizovane prostitucije ispričala je kako izgleda scena elitne prostitucije u Zagrebu koja obuhvata sve - od visoke politike, estrade, biznisa i mode.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi o željama klijenata i dubini džepa.

- Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni seks na primer, moraju da doplate još 150 evra. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja - prenosi hrvatski portal Dnevnik.hr.

Tako, detaljno, o svetu prostitucije priča zanosna 22-godišnja hostesa izvikanog kluba na jadranskoj obali. Prava lepotica svojom pričom uvodi u paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruju prostitucija, kokain i alkohol. Premda je po cenama to doista elitna prostitucija, u tom svetu ima i seksa u prljavim toaletima, na parkiralištima klubova...

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI?

foto: Shuter

- Znate, klijenti im gotovo uvek pre seksa za novac besplatno daju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mesto. Plaća se unapred. Cure često učestvuju u seksu s više klijenata, čak i s desetoricom istovremeno. Tako se odjednom zaradi 1.500 evra. Naravno, cure na to pristaju tek kad su ubede kokainom.

Sutradan se ni ne sećaju šta se događalo prošle noći.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.