DA LI JE RUDANKA SADA ZAISTA PRETERALA? Zbog ove kolumne GORI HRVATSKA!
Foto: Fonet

ujed za dušu

DA LI JE RUDANKA SADA ZAISTA PRETERALA? Zbog ove kolumne GORI HRVATSKA!

"Želim reći, neka se dečki na terenu jebu na suho, neka se publika poubija, neka se smrad hrvatske krvi svakog vikenda digne do neba. Neka se u ovoj zemlji najzad lakše diše."
Objavljeno:

Vedrana Rudan je verovatno najhrabriji novinar na području bivše SFRJ. Njene kolumne su često ubod u oko nekome važnom, a neretko i svima.

Bez dlake na jeziku, ona godinama provocira, kako bi očima javnosti otkrila neke stvari koje nisu baš normalne, a o njima se ćuti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vedrana, međutim, ume ponekad i da pređe granicu dobrog ukusa, kažu njeni kritičari.

U najnovijem tekstu na svom blogu, Vedrana je "udarila" na navijače i njihovo divljanje po stadionima. Da li je preterala u svojoj ostrašćenosti i provokaciji, ocenite sami. Ovo ispod je njen tekst.

"Grupa od nekoliko stotina, ili je to bilo tisuća, Riječana i Riječanki krenula je brodom u Split jer je tamo NK Rijeka trebala igrati utakmicu sa NK Hajdukom. Ne volim nogomet. Neugodno mi je kad na ekranu dečki jašu jedan na drugome i jedva se suzdržavaju da ga jedan drugome ne uvale kad netko iz njihove ekipe da gol. Nije da imam nešto protiv homoseksualaca, ali zašto se jebu na javnoj televiziji? Nek se krešu bez direktnog prijenosa, neka stenju na kablovskoj. Volim dokumentarce, a mjesečno plaćam 80 kuna za pornjavu. Zašto gledam? Zato jer mužu svakih deset minuta donosim pivo, praznim pepeljaru. Ja sam udana žena.

I tako, krenuo je onaj brod iz riječke luke. Prvi put u povijesti. U povijesti čega nisam skužila. Policija je putnicima poručila da za vrijeme plovidbe ne smiju zapaliti brod. Ako ga ipak zapale kapetan će brodom skrenuti u najbližu luku pa putnici neće na vrijeme stići u Split. Nisu ga zapalili. To je bila brejkingnjuz u svim hrvatskim medijima.

Brod je uplovio u splitsku luku pa su “naši” uspješno krenuli na “njihove”. Nije bilo mrtvih. Žena vlasnika NK Rijeke skoro je izgubila glavu, srećom boca puna vode pogodila je njenog muža. Za vrijeme utakmice netko je istrčao na teren u namjeri da palicom umlati suca, zaštitari Hajduka su sve opušteno promatrali, policija ga je spriječila pa se rat nastavio u nemiru i veselju. Nakon utakmice Splićani su dočekali Riječane tamo negdje oko Senja. Policija je spriječila masakr.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.