Izvukao sam kuhinjski nož i zabio joj u vrat! Čuo sam njen vrisak i sve mi se smračilo... JEZIVI ISKAZ UBICE TRUDNE ZAGREPČANKE (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Dalicom TV

Užas živi

Izvukao sam kuhinjski nož i zabio joj u vrat! Čuo sam njen vrisak i sve mi se smračilo... JEZIVI ISKAZ UBICE TRUDNE ZAGREPČANKE (VIDEO)

Dok ubica David Komšić (19), kojem preti 40 godina robije, priprema odbranu u zatvoru, od Kristine Krupljan (18), njegove žrtve, oprostila se neutešna porodica, prijatelji, ali i mnogobrojni građani koje je ovaj zločin potresao
Objavljeno:

Kristinin ubica je policijskim inspektorima ispričao da je u trenutku ubistva mislio da je u vezi s njom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zajedno smo bili od 7. razreda osnovne škole. Znali smo da se svađamo. Bila me prijavila da sam je pretukao, ali je povukla iskaz rekavši da je sa mnom trudna. Pravi šok mi je izazvalo kada mi je tri dana pre ubistva u telefonskom razgovoru rekla da je već tri meseca trudna s drugim čovekom. To me je šokiralo. Pokušao sam da tražim objašnjenje, ali mi je rekla da ću sve saznati na vreme. Kobne večeri išli smo u 'Nokturno' na večeru, zatim nas je dovezla ispred njene zgrade. Izvukao sam kuhinjski nož iz 'kelvin klajn' torbice i zabio joj ga u vrat. Čuo sam njen vrisak i onda mi se smračilo. Znam samo da sam nastavio da je bodem. Ne sećam se svega. Kompletno sam se Izgubio, rekao je Komšić policiji.

foto: Printskrin Youtube/Index.hr Portal

Zatim je pozvao oca i rekao mu "mislim da sam ubio Kristinu". Otišao je kući, a usput je bacio nož u kontejner. Njegov otac Ivo telefonirao je policiji i javio da dovodi sina. A David je u policijskoj stanici bio mrtav hladan.

- Ja sam je zaklao, rekao je.

Tragedija je JOŠ VEĆA: Majka ubijene Kristine otkrila STRAŠNU ISTINU! (VIDEO)

Nesrećnu Kristinu je nožem ubo više od 60 puta. Njeno telo u parkiranom automobilu pronašle su komšije.

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.