UHVAĆEN NA DELU: Odbio da večera s novinarima, pa otišao u restoran sa najomraženijih čovekom u Evropi! (FOTO)
Foto: Fonet Fonetap

Neće sa neprijateljima naroda

UHVAĆEN NA DELU: Odbio da večera s novinarima, pa otišao u restoran sa najomraženijih čovekom u Evropi! (FOTO)

Donald Tramp najavio je u subotu da neće prisustvovati tradicionalnoj godišnjoj večeri udruženja dopisnika Bele kuće koja uz novinare i izveštavače okuplja i brojne druge poznate osobe
Objavljeno: 16:07h

Po prvi put od Ronalda Regana ( koji se 1981. oporavljao od pokušaja atentata), američki predsednik neće prisustvovati večeri dopisnika iz Bele kuće. Umesto s ‚‚neprijateljima naroda”, Tramp je večerao s ćerkom, zetom i najomraženijim političarom Evrope.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Američki predsednik Donald Tramp najavio je u subotu da neće prisustvovati tradicionalnoj godišnjoj večeri udruženja dopisnika Bele kuće koja uz novinare i izveštavače okuplja i brojne druge poznate osobe.

NAJJEFTINIJI gradovi za odmor! Za neke vam treba samo 280 evra (FOTO)

- Neću učestvovati na večeri dopisnika Bele kuće ove godine. Želim svima dobro i da imaju divno veče - napisao je Tramp na Titeru.

Tokom predizborne kampanje, a i kasnije, Tramp je imao napet odnos s medijima, nazivajući novinare ‚‚neprijateljima naroda" i često ih kritikujući na druge načine.

Grupa novinara na njegovu najavu da neće doći na tu večeru, najavila je da će se večera uprkos tome održati 29. aprila, a da će se u Vašingtonu uobičajeno okupiti brojne filmske zvezde, političari, poslovni lideri i drugi.

foto: Fonet Fonetap
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.