MONSTRUOZNI ZLOČIN: Zlostavljao nepokretnu majku i otkinuo joj glavu!
Foto: Ilustracija/Profimedia

stanje ludila

MONSTRUOZNI ZLOČIN: Zlostavljao nepokretnu majku i otkinuo joj glavu!

Kobne večeri oko 23 sata dok je ležala u krevetu majku je više puta šakom udario u prsa i glavu, nakon čega ju je bacio na pod i nastavio da je udara po celom telu
Objavljeno:

U trenutku "ludila" uzrokovanog njegovim alkoholizmom M. R. (52) je 19. avgusta 2016. godine u porodičnoj kući u Kuzmincu u Zagorju gotovo dekapitirao svoju nepokretnu majku J. R. (89).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je u vreme ubistva, smatraju veštaci, zbog svoje bolesti bio neuračunjljiv, neće u zatvor. Sudija Županijskog suda u Zagrebu Zdravko Majerović odredio mu je obvezno psihijatrijsko lečenje.

Oglasio se hrvatski premijer: Nisam služio vojsku zbog urođene bolesti!

Teretili su ga da je u stanju neuračunljivosti, u kojem nije bio u mogućnosti da shvati šta radi niti da vlada svojom voljom, ubio blisku osobu, koju je već ranije zlostavljao, a koja je bila posebno ranjiva zbog svoje starosti i nepokretnosti.

Kobne večeri oko 23 sata dok je ležala u krevetu majku je više puta šakom udario u prsa i glavu, nakon čega ju je bacio na pod i nastavio da je udara po celom telu. Potom je dohvatio sekiru i više puta je udario po glavi i telu, nakon čega joj je nožem zadao više ubodnih rana u predelu tela te je nogama gazio po grudnom košu.

Kako je pokazala obdukcija, nesretna žena preminula je usled delimičnog nagnječenja i otkinuća glave dok su ostale povrede nanesene nakon što je već bila mrtva.

Kako je kasnije ispričao, te večeri je normalno razgovarao s majkom. U jednom trenutku počeo je da je doziva, a ona se nije javljala zbog čega je pomislio da ju je obuzela veštica. U stanju panike i pokušavajući da istera vešticu iz nje, krenuo da je udara i više nije mogao da se zaustavi.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.