Sramna odbrana STARCA (81) koji je MAMIO DEVOJČICU: Nisam znao da je krivično delo zvati nekoga NA SOK
Devojčica, Foto: Profimedia

UŽAS

Sramna odbrana STARCA (81) koji je MAMIO DEVOJČICU: Nisam znao da je krivično delo zvati nekoga NA SOK

Stariji Zagrepčanin (81) koji je prošle nedelje snimljen kako poziva devojčicu na piće i kolače i usput je mazi po glavi i od nje traži broj i njene prijateljice, narednih mesec dana provešće u remetinečkom pritvoru, odlučio je istražni sudija Županijskog suda u Zagrebu zbog postojanja opasnosti od ponavljanja dela.

Objavljeno:

Međutim, iako je penzionisanog ekonomistu inicijalno policija prijavila zbog pokušaja mamljenja dece za zadovoljenjem polnih potreba, tužilaštvo je odlučilo da ga goni za sasvim drugo krivično delo - povredu detetovih prava! A kako je sam osumnjičeni rekao u svoju odbranu, "nije znao da je krivično delo zvati nekoga na sok".

Takođe, kako saznaje Jutarnji list , 81-godišnji muškarac navodno ima psihičkih problema te je sam ušetao prošlog četvrtka u policijsku stanicu nakon što mu je sin ukazao na snimak koji je preplavio društvene mreže i na kojoj je on glavni akter.

Reč je o snimku koju je hrabro snimila mobilnim telefonom devojčica, pritom snimajući tlo i noge razvratnika, i na kojoj se čuje prvo kako je pemzioner ispituje u koji ide razred da bi joj on onda rekao i da on "ima dečake tu u školi", ali ne zna joj reći u kojoj. Zatim ju je pitao kako je, a potom joj ponudio da odu na piće.

"Kad ćemo otići na piće? Na sok neki, kaficu", uporan je u ispitivanjima učenice koja mu odgovara na to: "A nemojte". On ju je upitao zašto ne ponudivši joj zatim odlazak na kolače ili koktelčić. No ni tu nije stao, već ju je pitao da mu da broj svoje prijateljice. "Trebam nju. Pa možeš mi dati njen broj? Pitaj je, pa ako ti ona kaže da mi daš, onda…", rekao je osumnjičeni starac.

Njegov advokat Tihomir Mišić najavio je da će uložiti žalbu na određeni istražni zatvor jer smatra da se u njegovom slučaju isti može zameniti odgovarajućim merama opreza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.