UBO KOLEGU SA POSLA U VRAT, PA SKOČIO SA ZGRADE: Objavljeni detalji nezapamćenog horora u Splitu!
Policija, Foto: Profimedia

JEZIVO

UBO KOLEGU SA POSLA U VRAT, PA SKOČIO SA ZGRADE: Objavljeni detalji nezapamćenog horora u Splitu!

Splitska policija saopštila detalje

Objavljeno: 11:32h

Splitksa policija objavila je detalje jučerašnjih nezapamćenih događaja u Splitu u kojima je muškarac kolegu poslao ubo oštrim predmetom pa skočio sa zgrade i poginuo.

Kako su juče objavili lokalni mediji, sukob se dogodio između dvojice radnika špediterske firme. 49-godišnji muškarac kolegu vršnjaka ubo je nožem u vrat, a potom se popeo na vrhu zgrade i skočio. Pad nije preživeo.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem događaja od juče kada je u zgradi na adresi Kopilica oko 14:00 teško povređen 49-godišnji muškarac, utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je preminuli 34-godišnjak oštećenog 49-godišnjaka povredio nožem i naneo mu tešku telesnu povredu na vratu. 49-godišnji muškarac zadržan je u bolnici na daljem lečenju, navodi policija.

Dodaje se kako u odnosu na smrt 34-godišnjaka nisu utvrđeni elementi kaznenog dela, a telo je preveženo u Zavod za sudsku medicinu gde će se obaviti obdukcija.

1 / 5 Foto: Profimedia

Policijski službenici su na mestu događaja obavili uviđaj, prikupili materijalne dokaze te će Županijskom državnom sudu u Splitu biti upućeno posebno izvešće uz celokupnu sačinjenu dokumentaciju, stoji u priopćenju policije.

(Espreso/Index vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.