NIKOLIĆ JE JEDINICA ZA GLUPOST, KAO KOD NAS KOLINDA: Vedrana Rudan rasturila srpskog predsednika!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

NIKOLIĆ JE JEDINICA ZA GLUPOST, KAO KOD NAS KOLINDA: Vedrana Rudan rasturila srpskog predsednika!

Hrvatska književnica se u novoj kolumni dotakla se Tomislava Nikolića i najavljenog odlaska na Kosovo
Objavljeno: 09:35h

Novu kolumnu Vedrane Rudan prenosimo u celosti:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Toma Nikolić, srpski predsjednik, prelomio je preko noći. Najprije je Kosovu objavio rat šaljući na Kosovare vlak na kome je pisalo “Kosovo je Srbija”, ili tako nešto, a onda je izjavio da je to tek uvod, on i njegovi sinovi krenut će opet u rat i vratiti Kosovo majci zemlji. Hrvatima je najnoviji performans budalastog predsjednika bio smiješan, Nikolić je Srbiji ono što je nama Kolinda, jedinica za glupost, a onda su se neki ipak zamislili. Mislim na Hrvate.

foto: Fonet

Da li treba poslati srpsku vojsku na Kosovo? Šta kaže Srbija? (ANKETA)

Već dvadeset i pet godina ne ratujemo sa Srbima, Hrvatska je deratizirana, nemoš u Lijepoj Njihovoj nać Srbina da ga svijećom tražiš.

Svi Srbi danas u Hrvatskoj pravoslavni su Hrvati. To smo tražili, to smo i dobili uz Božju i američku pomoć. Nažalost, na neki način je hrvatska pobjeda nad vjekovnim nam neprijateljem, jebeš onih sto godina u Jugi kad nismo znali tko je Srbin, a tko Hrvat, ipak Pirova. Srba još ima. Jebem ti pobjedu nakon koje neprijatelj ne da je živ nego i u novi rat kreće. Srećom, misle neki Hrvati, kad Nikolić i njegovi sinovi pa onda i svi Srbi krenu na Kosovo to za nas može biti samo pobjeda.

Uleteli su sa zastavom u voz za Kosovsku Mitrovicu, a onda su uradili nešto što je naježilo svakog Srbina! (VIDEO)

foto: Profimedia

U ratu će poginuti milijun Srba.Tom milijunu dodajmo milijun Kosovara. Kosovo neće braniti samo Kosovari koji tamo čuče. Kad domovina zove onda u obranu jure domoljubi iz čitavog svijeta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.