KOLINDA SE PONOVO IZBLAMIRALA: Premijer Plenković ŠOKIRAN kad je čuo šta je rekla!
Foto: Beta

predsjednicin blam

KOLINDA SE PONOVO IZBLAMIRALA: Premijer Plenković ŠOKIRAN kad je čuo šta je rekla!

Kolinda je, naime, održala kratak govor na temu godišnjice priznanja Hrvatske
Objavljeno:

Predsednica Hrvatske još jednom se propisno osramotila, ovaj put na svečanom prijemu koji se održao u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a povodom 25. godišnjice međunarodnog priznanja Hrvatske.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kolinda je, naime, održala kratak govor na temu godišnjice priznanja Hrvatske, u kojem je između ostalog rekla i sledeće:

- Pozdravljam svakog hrvatskog diplomata i diplomatkinju s kojima sam imala čast raditi u to vreme, koji su se toliko zdušno borili za našu samostalnost i nezavisnost. Nisu to bila laka vremena.

Godinu dana nakon priznanja Hrvatske počela raditi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Šta Kolinda radi ispred Bele kuće? Hrvati besni, tvrde da ih je osramotila!

Kolinda je, doduše, te 1992. godine imala 23 godine i još uvek je bila studentkinja engleskog i španskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Prema njenoj službenoj biografiji, diplomirala je 1993. godine, kad je počela i raditi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Neposredno nakon te Kolindine izjave kamere su prikazale lice aktualnog premijera Andreja Plenkovića, bivšeg diplomata s dosta iskustva, koji je širom otvorenih očiju buljio u Kolindu.

foto: Beta

Po svemu sudeći, i sam premijer shvatio je šta je upravo lupila predsednica države. Svoj govor Kolinda je zaključila u pompoznom stilu, istim rečima koje je koristila na vlastitoj inauguraciji: "Vjerujem u te, zemljo moja hrvatska".

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.