MOJ ŽIVOT POSLE 1.000 MUŠTERIJA: Ispovest prostitutke iz Zagreba potresla Balkan
Foto: AP

Kakav je ovo život

MOJ ŽIVOT POSLE 1.000 MUŠTERIJA: Ispovest prostitutke iz Zagreba potresla Balkan

Upoznala je mladića i zaljubila se u njega. On, njegov brat i žena njegovog brata bavili su se podvođenjem
Objavljeno: 08:14h

Nisam mrzila mušterije, nego one koji su me natjerali na taj posao

"On, njegov brat i bratova žena bavili su se podvođenjem. Bila sam mlada i jako zaljubljena i nisam imala pojma o životu. Ta žena učila me je kako zaraditi na svom telu. Iskreno, ne sećam se prve mušterije. Imala sam ih na hiljade i sve ih želim što pre zaboraviti", nastavlja ona.

"Tad, u početku, svako veče izlazila sam na ulicu i osećala sam se kao da idem na vešanje. Nisam mrzila mušterije nego one koji su me u taj posao naterali. Iako, istina, nitko me nije na to silio, ali ja nisam ni znala za drugo. Bila sam premlada i nisam razmišljala. Gotovo sav novac koji sam zaradila morala sam davati svojim makroima, tako da sam neretko ostajala gladna. Jedino čega sam imala napretek bili su prezervativi", prisetila se i dodala kako su joj makroi znali svakoga dana donositi pakete prezervativa.

foto: Reuter

"Nikad nisam volela seks. Da jesam, onda bi mi to bilo uživanje i ne bih to mogla raditi za novac. Imala sam slobodu birati s kojom mušterijom želim ići i na što želim pristati. Kod mene su mogli dobiti samo običan seks, bez perverzija, a prezervativ je bio obavezan. I nema ljubljenja. S poljupcem kao da bih mu dala i svoju dušu, a ovako je sve ostalo na nivou posla. Plaćao je moju uslugu i vreme. To vam je isto kao i taksisti. Stojite i čekate. Ponekad vam dođe više mušterija, a ponekad možete čekati celu noć a da se niko ne pojavi", objasnila je.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.