OVA KUĆA PLOVI PREMA SRBIJI: Neverovatna scena na zaleđenoj reci u Hrvatskoj (VIDEO)
Foto: Prentscreen Facebook / Udicarski Dom

za ne poverovati!

OVA KUĆA PLOVI PREMA SRBIJI: Neverovatna scena na zaleđenoj reci u Hrvatskoj (VIDEO)

Zbog izrazito niskih temperatura i pojave leda na Dunavu, Lučka kapetanija Vukovar odlučila je da obustavi plovidbu za sva vozila na području nadležnosti te kapetanije, sve do stvaranja uslova za sigurnu plovidbu
Objavljeno: 16:03h

Po rečima dežurnog službenika u Lučkoj kapetaniji Vukovar, zabrana plovidbe odnosi se na celi tok Dunava kroz Republiku Hrvatsku, od Batine do Iloka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen / Facebook / Udicarski Dom

"Srbija je već proglasila zabranu plovidbom Dunavom kroz svoje područje, a mi smo to učinili u ponedjeljak u 12 sati", rečeno je Hini.

Hrvatski Telekom kupio Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra!

Razlog zabrane plovidbe je niski vodostaj Dunava te led koji je po proceni vukovarske Lučke kapetanije, prekrio 30-ak posto površine te druge po veličini evropske reke koja kroz Hrvatsku protiče dužinom od 188 kilometara.

Problemi su i na Dravi, tačnije na na ušću reke Karašice, gde su kamere zabelžile neveroatan trenutak kada je ledena reka doslovce odnela jednu kuću.

- Kućica sa ušća Karašice u Dravu! Ko poznaje vlasnika neka mu javi! Mislim da se preziva Farkaš - objavila je Facebook stranica Udičarskog doma.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.