VAKCINIŠU NAS DA BI NAS ŽIGOSALI! Hrvatski poslanik otkrio suludu teoriju zavere!
Foto: Printscreen/Youtuube/Nikolino

otkud nam toliki ožiljak

VAKCINIŠU NAS DA BI NAS ŽIGOSALI! Hrvatski poslanik otkrio suludu teoriju zavere!

Kao i svaki put on je izazvao lavinu komentara, jedni su ga podržali dok su drugi istakli da priča gluposti
Objavljeno:

Ivan Pernar često na svom Fejsbuku piše o svemu i svačemu. Jedna od njegovih omiljenih tema je i popularna teorija zavere o štetnosti vakcina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bez obzira što su vakcine iskorijenile brojne bolesti od kojih je čovečanstvo patilo vekovima, brojni zaverenici smatraju da je reč o uroti farmaceutske industrije. Jedan od njih je i Ivan Pernar koji je danas izneo prilično bizaran argument protiv vakcinisanja.

MLADI, ZAŠTO JOŠ NE TUČETE POSLANIKE ŠIPKAMA? Nova kolumna Vedrane Rudan digla Balkan na noge! - Jedno pitanje, a vi se zapitajte, kada su nas vakcinisali i kao decu na nadlaktici nam je ostao veliki ožiljak, zašto? Kako je mali ubod iglom mogao to da stvori? Odgovor je nikako, u vakcinu su stavili nešto da nas trajno obeleži, žigoše ko stoku.

Dakle, kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga deca razviju autizam nakon vakcinisanja? - zapitao se Pernar na Fejsbuku i podelio svoje fanove. Dok su ga jedni bespogovorno podržavali, drugi su ga upozoravali da piše gluposti. - Što vas više pratim to mi više svest budite i terate na razmišljanje. Svaka čast - napisao je jedan. - Nakon injekcije, telo reaguje na oslabljene patogene u vakcini. Koža počinje bubriti, postane upaljena i formira čir tokom procesa. Čir se na kraju zaleči i postaje ožiljak. Zato Ivane..Zato - odgovorio mu je drugi.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.