MLADI, ZAŠTO JOŠ NE TUČETE POSLANIKE ŠIPKAMA? Nova kolumna Vedrane Rudan digla Balkan na noge!
Foto: Fonet

verbalno šamaranje

MLADI, ZAŠTO JOŠ NE TUČETE POSLANIKE ŠIPKAMA? Nova kolumna Vedrane Rudan digla Balkan na noge!

Mladi u Hrvatskoj su bez konkurencije najzlostavljanija grupa ljudi. Nemaju ni elementarnih ljudskih prava. Na rad, obrazovanje, krov, na zdravlje
Objavljeno:

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, ponovo je na svom blogu objavila je veoma zanimljiv tekst, u kome je na sebi svojstven način opisala celokupnu društvenu situaciju u Hrvatskoj. Vedranin stav prenosimo u celosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Videla sam da se potpisuje peticija, studenti traže da im i dalje ostane neoporezivo 50.000 kuna prihoda godišnje, ovi novi su im iznos spustili na 15.000. Potpisala sam. Saosećam sa klincima, ali… Šta znači "peticija"?

Još se nikad nije dogodilo da se na nekom hrvatskom trgu okupi grupa ljudi, recimo njih pet hiljada starih od osamnaest do dvadeset i pet, i zapali pedeset kontejnera, zgradu Sabora i Vlade. Ne, nikad nisu sačekali sabornike i sabornice, neopisivi ljudski šljam, i prebili ih šipkama na Markovom trgu. NIKAD!

foto: Damir Dervišagić

Mladi u Hrvatskoj su bez konkurencije najzlostavljanija grupa ljudi. Nemaju ni elementarnih ljudskih prava. Na rad, obrazovanje, krov, na zdravljeVlast ih jebe na milion načina, a oni ili ćute i trpe i crnče ili bježe. Naši klinci su kukavice, bezmudaši, pizde. Jedino što znaju je vrištati na fejsu, pretiti iz prazne puške, potpisivati peticije, a onda od staraca izvući tisuću eura pa brisnuti u Irsku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.