SILOVAO ŽENU I NJENOG MALOLETNOG BRATA: Balkanski monstrum tražio da ga KASTRIRAJU!
Foto: Shutterstock

13 krivičnih dela

SILOVAO ŽENU I NJENOG MALOLETNOG BRATA: Balkanski monstrum tražio da ga KASTRIRAJU!

Četiri kaznena dela, dva silovanja i dve bludne radnje, počinio je na štetu maloletne muške osobe, inače supruginog brata
Objavljeno:

Šest godina od odsluženja zatvorske kazne u zatvoru u Gospiću zbog silovanja maloletnika i supruge tokom koje je zatražio medicinsku kastraciju kao jedino rešenje za "brisanje" prošlosti i okretanje prema budućnosti u kojoj bi mogao normalno da živi, 43-godišnjak sa zadarskog područja ponovno se našao na optuženičkoj klupi, piše Zadarski.hr.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako već neko vreme bez ikakve imovine živi u Austriji gde, kako je kazao, radi za minimalnu platu, istragom je utvrđeno da je umešan u organizovanu krađu bicikala na zadarskom području. Od maloletnika koji su ih krali, bicikle je navodno otkupljivao, a potom ih preprodavao po većoj ceni.

SVI ĆE NAS MRZETI ZBOG OVOG TEKSTA: Hrvati, Crnogorci, Bosanci, ovo nemojte čitati! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Optužnicom Opštinskog državnog suda (ODO) tereti se za sveukupno 13 prikrivanja krivičnih dela tokom 2012. i 2013. godine.

- Ne smatram se krivim - kazao je u četvrtak na Opštinskom sudu u Zadru gde je njegov advokat John Matek zatražio da ga se oslobodi optužbe jer nije mogao znati da su bicikli ukradeni.

- Odbrana će dokazati da optuženik nije počinio kaznena dela za koja se tereti. On nije znao, niti je mogao znati da se radilo o ukradenim biciklima. Nije mogao proceniti da se radi o ukradenim predmetima – kazao je Matek obrazlažući to činjenicom što je 43-godišnjak osoba s psihičkim poteškoćama.

foto: Public

Zbog toga je i zatražio njegovo psihijatrijsko veštačenje o čemu će sudija Ante Bačić odlučiti u nastavku postupka protiv 43-godišnjaka. Tužilaštvo ipak za njega traži bezuslovnu zatvorsku kaznu navodeći kako je 43-godišnjak sve priznao tokom prvog ispitivanja što je u saglasnosti s svim ostalim dokazima.

Tokom izdržavanja zatvorske kazne 43-godišnjak je kastraciju tražio kako bi mogao normalno da živi, radi i viđa svog sina koji danas ima 15 godina. Kastracija mu je na koncu odbijena zbog zdravstvenih razloga.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.