DVE PRELEPE SRPKINJE PROVOCIRALE MILOVE PRISTALICE USRED PODGORICE: Nazdravljale VINOM uz ove SRPSKE PESME! (VIDEO)
Iako zvanično iza organizacije ovog skupa ne stoji Đukanovićeva Demokratska partija socijalista, Foto: Printscreen

osvežilo

DVE PRELEPE SRPKINJE PROVOCIRALE MILOVE PRISTALICE USRED PODGORICE: Nazdravljale VINOM uz ove SRPSKE PESME! (VIDEO)

Ista ikonografija, kao pre nekoliko dana na Cetinju

Objavljeno:

Nekoliko hiljada okupljenih crnogorskih patriota sabralo se na Trgu nezavisnosti u Podgorici na "patriotskom skupu za odbranu nezavisne građanske Crne Gore".

foto: Printscreen

Uz uobičajenu ikonografiju sa državnim zastavama, bakljadom i pesmama o Crnoj Gori, transparentom - "Mojkovac, ne damo državu", skandirali su "Ne damo državu", "Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Prije će se otopiti snijeg sa vrha Durmitora". Atmosfera je uzavrela. Skandirali su pogrdno sinoć "Risto, sotono", aludirajući na mitropolita Amfilohija. Skup koji je počeo u 19 časova, završio se za sat vremena.

Ista ikonografija, kao pre nekoliko dana na Cetinju, sa zastavama na kojima je lik Krsta Zrna Popovića, uz državne zastave pomešale su se i crnogorske ratne uz poznati slogan "E viva Montenegro!"...

Iako zvanično iza organizacije ovog skupa ne stoji Đukanovićeva Demokratska partija socijalista, ni stranke iz bivšeg koalicionog saveza, prema onome što se moglo čuti na Trgu, najverovatnije su baš oni inicijatori "buđenja mladih komita" za odbranu "ugroženog" crnogorstva od "povampirenog četništva". Prema Podgorici, kako se moglo čuti tokom jučerašnjeg dana, slilo se između 6.000 i 7.000 ljudi, uglavnom privatnim automobilima i sa nekoliko autobusa.

foto: Printscreen

Međutim, iako je Trg bio ispunjen Milovim simpatizerima, na okolnim terasam slavili su pobednici izbora uz svoje pesme i ikonografju. Tako su i ove dve lepotice imale šta da pruče, kako pesmom, tako i nazdravljanjem čašama sa hlavnim vinom.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.